Boşver arama dönerse senindir , dönmezse senin hiç olmamıştır. :sirit: ben bulacam
by-pegasus Üye marist' Alıntı: Boşver arama dönerse senindir , dönmezse senin hiç olmamıştır. Genişletmek için tıkla ... ben bulacam
marist' Alıntı: Boşver arama dönerse senindir , dönmezse senin hiç olmamıştır. Genişletmek için tıkla ... ben bulacam
marist Üye anil41kocaeli' Alıntı: maristin anlamı ne? Genişletmek için tıkla ... Mar = Mardin , İst = İstanbul ama öylesine üye olmustum.
anil41kocaeli' Alıntı: maristin anlamı ne? Genişletmek için tıkla ... Mar = Mardin , İst = İstanbul ama öylesine üye olmustum.
-efşan Üye marist' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İ.l.a.c. aldım. Zor duruyorum bak, her an uyuyabilirim.
-efşan Üye marist' Alıntı: Teşekkürler abim. Kullanıcı ismimide değişmeyi düşünüyorum ama güzel bişey bulamadım Genişletmek için tıkla ... Şu anki gayet güzel.
marist' Alıntı: Teşekkürler abim. Kullanıcı ismimide değişmeyi düşünüyorum ama güzel bişey bulamadım Genişletmek için tıkla ... Şu anki gayet güzel.
marist Üye anil41kocaeli' Alıntı: şu smileyleri nasıl yapıyosunuz mobılden ben bi bunu bılıyom Genişletmek için tıkla ... Ezberledik artık Anafor.CK' Alıntı: İ.l.a.c. aldım. Zor duruyorum bak, her an uyuyabilirim. Genişletmek için tıkla ... Tamam abim git uyu istersen.
anil41kocaeli' Alıntı: şu smileyleri nasıl yapıyosunuz mobılden ben bi bunu bılıyom Genişletmek için tıkla ... Ezberledik artık Anafor.CK' Alıntı: İ.l.a.c. aldım. Zor duruyorum bak, her an uyuyabilirim. Genişletmek için tıkla ... Tamam abim git uyu istersen.
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne ilacı abi Genişletmek için tıkla ... İyi bir şey değil, boş ver.
ANIL Admin Merhaba Şu anda 34 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 28 misafir) ANIL*, Anafor.CK*, Furkan Emekli, marist, anil41kocaeli, zxdelemi
Merhaba Şu anda 34 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 28 misafir) ANIL*, Anafor.CK*, Furkan Emekli, marist, anil41kocaeli, zxdelemi
-efşan Üye ANIL' Alıntı: Merhaba Şu anda 34 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 28 misafir) ANIL*, Anafor.CK*, Furkan Emekli, marist, anil41kocaeli, zxdelemi Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Bizi neden yakalıyorsun?
ANIL' Alıntı: Merhaba Şu anda 34 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 28 misafir) ANIL*, Anafor.CK*, Furkan Emekli, marist, anil41kocaeli, zxdelemi Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Bizi neden yakalıyorsun?