Uygulama rom değiştirme ve format atma ile ilgili 1 2 sorum vardı...

Sponsorlu Bağlantılar

compnaion

Üye
    Konu Sahibi
rom değiştirme ve format atma ile ilgili 1 2 sorum vardı...
format ile ilgili:
format attığımda telefon hangi romda ise o romu kurduğum günkü halinemi döner?

Rom değiştirme ile ilgili:
1-Rom değiştirirken eski roma felan mı dönmeliyim yoksa direk rom atma işlemlerini yapabilirmiyim?
2-formatla çözülebilecek hatalar rom değiştirirkende çözülürmü?
3-galaxy w cm10.1 atsam stabil olurmu?

Lütfen yardımınızı esirgemeyin arkadaşlar sadece cevabını bildiğiniz soruları yanıtlasanızda olur şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yardım edebilecek kimse yokmu?

Neagf

Üye
Ben sana yardım edeyim format derken ne demek istedin anlayamadım bende galaxy w kullanıyorum cn10.1 kurdum gayet stabil ve hızlı fakat sarj fazla dayanmıyor
1-rom degistirirken eski Roma donmene gerek yok
2-bu soruyu anlayamadım kusura bakma
3-cevabini yukarda verdim eğer başka sorun varsa mesaj atabilirsin

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
format atmaktan kastın wipe data factory reset ise, eğer rom kurup üstüne bunu yaparsan telefonun açılmaz. rom değiştirirken eski roma dönmeye gerek yok zaten romu kurduğunuz yerde kurulum adımları mevcuttur onları yaparak kurabilirsiniz. evet formatla çözülebilecek hatalar rom kurunca da çözülebilir çünkü rom kurarken zaten telefona format atmış olursunuz. rom olarak kendi romumu http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/rom-ics-cm9-wonderlight-versiyon-1-a-815440.html öneriyorum en stabilidir emin olun :)

- - - Eklendi - - -

Ben sana yardım edeyim format derken ne demek istedin anlayamadım bende galaxy w kullanıyorum cn10.1 kurdum gayet stabil ve hızlı fakat sarj fazla dayanmıyor
1-rom degistirirken eski Roma donmene gerek yok
2-bu soruyu anlayamadım kusura bakma
3-cevabini yukarda verdim eğer başka sorun varsa mesaj atabilirsin

:zzz: 10.1 mi :zzz:

Neagf

Üye
format atmaktan kastın wipe data factory reset ise, eğer rom kurup üstüne bunu yaparsan telefonun açılmaz. rom değiştirirken eski roma dönmeye gerek yok zaten romu kurduğunuz yerde kurulum adımları mevcuttur onları yaparak kurabilirsiniz. evet formatla çözülebilecek hatalar rom kurunca da çözülebilir çünkü rom kurarken zaten telefona format atmış olursunuz. rom olarak kendi romumu http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/rom-ics-cm9-wonderlight-versiyon-1-a-815440.html öneriyorum en stabilidir emin olun :)

- - - Eklendi - - -

:zzz: 10.1 mi :zzz:

Evet 10.1 oldugunu yazmıştım zaten

Neagf

Üye
en geç 2 gün sonra :)

Zaten rom inmek üzere birsey sorucam gapps kurmasak sorun olur mu ben zaten direk google uygulamalarını siliyorum arka planda çalışıyorlar diye google play store yerine blackmart kullanıyorum hem ram rahatlıyor hem herşey ücretsiz :D

-Emre

-Emre

Üye
Zaten rom inmek üzere birsey sorucam gapps kurmasak sorun olur mu ben zaten direk google uygulamalarını siliyorum arka planda çalışıyorlar diye google play store yerine blackmart kullanıyorum hem ram rahatlıyor hem herşey ücretsiz :D

galiba türkçe dil gelmiyor gapps kurmayınca siz yine de kurun kurduktan sonra silersiniz :)

compnaion

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sanırım yeterli bilgiyi aldım :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre

Üst Alt