Seni Seviyoruuummmm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Seni Seviyoruuummmm...
Herkes gönlünce haykırsın sevdiğini...:megafon:

:megafon:Seni Seviyoruuuummmmm sevgilimmm...:utan:op::lol

:dance:

FerreT

FerreT

Üye
Benim yokki:utan
Ama Anne ve Babama diyebilirim Her nekadar yüzlerne söyleyemesemde Sizleri seviyorum:islik

weyselaysel

weyselaysel

Üye
olsa dükkan sizin.... :)

Nazy

Nazy

Üye
Seni Seviyorum Aşkım Birtanem
Yaşam Amacım... Benim Tek Işığım
Herşeyimsin Sen Benim Sevgili
Fenerbahçem:ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye
seeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl haykırış oldu böyle ya:ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye
haykırmak geldi içimden :)

enigma

enigma

Üye
Sizi seviyorum yamuk yapmaya alışmış, gözü kör kızlar ve sizi seviyorum herzaman yanımda olan dostlar.
insanoğlu nankör sevmiyom kimseyi, hepisi yamukcu :D

POWER

POWER

Üye
Seni Seviyorum mawişim ;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bende çok özledim aşkımı:utan

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Seni seviyorum annecim:)

ouSahin

ouSahin

Üye
Yaaa Bagırmak İstiyorumm aslında Yılbaşı Gecesi Telefonda ona Sokagın Ortasında Senii Seviyorum Diye Bagırmıştım ama

Şimdide diyebilirimm çnkü 7 ay snr barıştıkk 1 sene çıkmıştık tek ve son aşkım o benim maxicepte bi ara imzamda adı vardı hatırlayanlar bilir avatarda resmim...

SENİ SEVİYORUM EYLEMMMMMM HEMDE ÇOK SEVİYORUM...:utan

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
aaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmııııııııııııııııııı
ööööööööööööööööööözzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeedddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................

ouSahin

ouSahin

Üye
wışş herkezin aşkı depreşti:D

keremerson

keremerson

Üye
ELİFİMMM SENİ ÇOOOOOOO......KKKK SEVİYORUUUUMMMMM !!!

worldcild

Üye
Sizi seviyorum yamuk yapmaya alışmış, gözü kör kızlar ve sizi seviyorum herzaman yanımda olan dostlar.
insanoğlu nankör sevmiyom kimseyi, hepisi yamukcu :D

ya suan bi sewgilim yok malesef....

enigma gercekten bu senin aylık transfer bilgilerinse bilgisayarının halini düşünemıyorum yaa:) 1.445 mb deil gb süper yaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt