Servisten gelen Lumia 920 ve süper bir haberim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Servisten gelen Lumia 920 ve süper bir haberim var
Kamera açılmıyor :)

Lenneth

Üye
Geçmiş olsun Nokia'nın sağlamlığına nazar Değdi sanırım

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Keyfimin içine etmeyi çok iyi biliyorlar 10 gün bekledim resmen abi ya. Hiçbir şeyi yoktu sadece ön kamerada toz ve power tuşu değişti.

kursat99

kursat99

Üye
KVK mı? Olabilir normal şeyler bunlar... :)

enterneoll

enterneoll

Üye
abi buraları okuyorumda servise giden nokia sağlam dönmüyor :D bozulunca gitti gibi telefon :D

codblackops2

codblackops2

Üye
geçmiş olsun

Anil-D

Anil-D

Üye
geçmiş olsun

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geçmiş Olsun. Umarım düzelir

OPC

OPC

Üye
Geçmiş olsun ben de kaç kere telefonumu Nokia Care'a bıraktım ama çok ilgilendiler sağolsunlar şans işi işte

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar. Format attım 100 kez denedim açılmıyor. Ne yaptılarsa artık. Yine götüreceğim yarın, bugün halledin diyeceğim 10 gün daha bekleyemem.

MPoZ

MPoZ

Üye
aynısı bana da oldu şarjı bitirip tekrar doldurunca düzeldi dene istersen

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Misliyle geri kazanırsın umarım. Bizde ders alalım. Eğer servise bırakmak zorunda kalırsam, telefonu geri alırken oracıkta teslim edenlerin dibinde her bir şeyini deneyip alacağım. Her karışını kurcalayıp kontrol edeceğim :P. Bir çizik görsem teslim ederken çizikleri şuydu buydu diye yazdıtmış olacağımdan bu çizilmiş değiştirsinler diye geri vereceğim. :P

blackcemre

Üye
Kardeş telefona flash at düzelir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
geçmiş olsun düzelir umarım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
la bende dün vermiştim ..

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Misliyle geri kazanırsın umarım. Bizde ders alalım. Eğer servise bırakmak zorunda kalırsam, telefonu geri alırken oracıkta teslim edenlerin dibinde her bir şeyini deneyip alacağım. Her karışını kurcalayıp kontrol edeceğim :P. Bir çizik görsem teslim ederken çizikleri şuydu buydu diye yazdıtmış olacağımdan bu çizilmiş değiştirsinler diye geri vereceğim. :P
Abi tamam kamerayı bozmuşlar da başka telefon vermişler sanırsam. Çünkü benimkinin köşesi hafiften ezikti düşürmüştüm. Bunda birşey yok :D
la bende dün vermiştim ..
Tebrikler.. Seninkinin de başka biyeri bozulur :D

Arkadaşlar geri götürdüm telefonu. Akşam 5e kadar yapmaya çalışacaklarmış. Olmazsa yine istanbula gidecek. 10 gün sürüyor nerdeyse :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kasayı değiştirmişlerdir belki:D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
kasayı değiştirmişlerdir belki:D
Olabilir. Kağıtta mekanik parçalar değiştirilmiştir yazıyor

- - - Eklendi - - -

Power ve ses ayar tuşlarının altı yenilenmiş belli, çat çat basılıyor :D bir de sim girişi sorunlu yazmıştım o da dümdüz şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt