Sonunda Lg Optimus G Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Lg Optimus G Aldım
evet arkadaşlar su anda lg den yazıyorum telefon muhteşem tek sıkıntım sensörler bende 2sn. de çalışıyor.telefonu alır almaz 2güncelleme yaptım.Bu telefonla ilgili sorularınız varsa alabilirim,

maskedboy

maskedboy

Üye
öncelikle hayırlı olsun oğuz hardeş zaten senle hep konuşuyorduk öncelikle ahize sesi ve birisini seni aradığında sesini duyabiliyormusun bataryası kamerası ekranı ve tabkide oyun performansı nasıl

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hayırlı olsun oğuz hardeş zaten senle hep konuşuyorduk öncelikle ahize sesi ve birisini seni aradığında sesini duyabiliyormusun bataryası kamerası ekranı ve tabkide oyun performansı nasıl

ilk sorun, ahize sesi gayet başarılı
ikinci sorun, sesi rahat duyabiliyorum
üçüncü sorun, batarya iyi internetteyim akşamı rahat çıkarıyor
dördüncü sorun, kamerasını ben gayet iyi buldum,Asla pişman etmez
beşinci sorun, ekran bence şu anda piyasadaki en iyi ekran
son sorun şuana kadar rr3 filan oynadım gayet başarılı ama subway surf başlarken çok az kasiyor oda zaten oyuna ilk girdiğim için
(bu mesaj lg optimus g yazılmıştır...)

• Beğen
Tepkiler: maskedboy
maskedboy

maskedboy

Üye
hmm teşekkürler bir şey soracağım nedense herkes nexus 4 öneriyor kimsenin ağzından optimus g çıkmıyor nexus 4 de beni çekiyor fakat beyaz rengi yok ve bazı kronik sorunlar varmış diye duyuyorum ve bir şey soracağım nerden hangi fiyata ve hangi modeli aldın (siyah beyaz ?) şimdiden teşekkürler

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hayırlı Olsun Ama Keşke G Pro Alsaydın :) Tabi Sanırım Daha Yurtiçine Düşmedi Cihaz :)

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkürler bir şey soracağım nedense herkes nexus 4 öneriyor kimsenin ağzından optimus g çıkmıyor nexus 4 de beni çekiyor fakat beyaz rengi yok ve bazı kronik sorunlar varmış diye duyuyorum ve bir şey soracağım nerden hangi fiyata ve hangi modeli aldın (siyah beyaz ?) şimdiden teşekkürler

siyah aldım boşver n4ü g al arcane legends oynuyorum :D

- - - Eklendi - - -

Hayırlı Olsun Ama Keşke G Pro Alsaydın :) Tabi Sanırım Daha Yurtiçine Düşmedi Cihaz :)

tesekkür ederim

maskedboy

maskedboy

Üye
nerden ve ne kadara aldın ?

skylinegti

skylinegti

Üye
ilk sorun, ahize sesi gayet başarılı
ikinci sorun, sesi rahat duyabiliyorum
üçüncü sorun, batarya iyi internetteyim akşamı rahat çıkarıyor
dördüncü sorun, kamerasını ben gayet iyi buldum,Asla pişman etmez
beşinci sorun, ekran bence şu anda piyasadaki en iyi ekran
son sorun şuana kadar rr3 filan oynadım gayet başarılı ama subway surf başlarken çok az kasiyor oda zaten oyuna ilk girdiğim için
(bu mesaj lg optimus g yazılmıştır...)
piyasadaki en iyi ekran konusunda çok haklısın şuan lg'nin kullandığı ips teknolojisi harika birşey samsungdaki gibi yapmacık değil...

maskedboy

maskedboy

Üye
yani 1500 tl ? galaxy note 2 de 1500 tl note 2 almak daha mantıklı değil mi

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
yani 1500 tl ? galaxy note 2 de 1500 tl note 2 almak daha mantıklı değil mi

anlatılmaz yaşanır

- - - Eklendi - - -

bugun tele bi iskence yaptim sabah 8den sarj bitene kadar online oyun oynadim telden duman cikacak sandim yine bana misin demedi akicilik stabillik on numara tek gecerim bravo lg bana dayanabilen sinirlarimi zorlayabildigim tek telefon :D

maskedboy

maskedboy

Üye
bazıları galaxy note 2 optimus g den daha iyi dior kafam çok karıştı :S

maskedboy

maskedboy

Üye
tamam artuk ne alacsğıma hala karar veremedim en iyisi ağustos eylüle kadar bekliyim akılmda hiç note 2 yoktu o da girdi aklımda olan telefonlar nexus 4 lg optimus g note 2 galaxy s3 pek düşünmüyorum artık aslında nexus 4 almaya biraz hevesliyim fakat cızırtılı ses ve kamera lensinden ses gelme gibi sorunlar varmış lg optimus g fiyatı bana hala pahalı geliyor en iyisi hangisi indirime girerse onu alayım:hmmm:P:

fk555897

fk555897

Üye
Oyun ve ekran performansı nasıl?

Üst Alt