Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye

Arkadaşlar ücretsiz yapmışlar başarılı bir not alma uygulaması .

- - - Eklendi - - -

Denemedim ama yorumların çoğu olumlu. Yoldaki radarları gösteriyor . Büyük ihtimal daha önce taglenmiş olanları gösteriyor. Tatil zamanı telefonda durmasında fayda var :oke: 19. yoruma dikkat :)

- - - Eklendi - - -

luckysleven

luckysleven

Üye

Daha önce mutlaka verilmiştir ben uygulamayı tekrar hatırlatmak istedim . Çok başarılı bir resim editleme uygulaması . Özellikle keyfinize göre keep calm posteri oluşturabiliyorsunuz çok hoş olmuş :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye

Daha önce mutlaka verilmiştir ben uygulamayı tekrar hatırlatmak istedim . Çok başarılı bir resim editleme uygulaması . Özellikle keyfinize göre keep calm posteri oluşturabiliyorsunuz çok hoş olmuş :oke:

Telefonu aldığım ilk zamanlardan beri kullanıyorum, gerçekten çok başarılı bir uygulama. Çok komik ve eğlenceli resimler yapabiliyorsunuz. Mutlaka deneyin.

luckysleven

luckysleven

Üye

Video paylaşım uygulaması . Tr de çok yaygın olmasada sosyal uygulama meraklıları için ideal :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye

Instagram benzeri sosyal uygulama . Resim paylaşıp kullanıcıları takip ediyorsunuz

- - - Eklendi - - -

Tv ye reklam vermişler , reklamda da messiyi oynatmışlar patlama yapar yakında :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar hep paylaşıldı kardeşim :)
Kimisi ayrı konu olarak, kimisi geçmiş sayfalarda :oke:
Photoplay ile ilgili ayrı konu açmıştık sanırım.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bunlar hep paylaşıldı kardeşim :)
Kimisi ayrı konu olarak, kimisi geçmiş sayfalarda :oke:
Photoplay ile ilgili ayrı konu açmıştık sanırım.

Hocam forum ortamlarını bilirsin kimse gidip 3. sayfadan gerisine bakmaz bende hafıza tazelemek istedim : ) 10 sayfa gerideki konunun hortlaması hoş olmaz, yoksa paylaştıklarımı ilk defa benim keşfetmediğimi biliyorum yinede mod olarak takdir sizin istiyorsanız silin :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hocam forum ortamlarını bilirsin kimse gidip 3. sayfadan gerisine bakmaz bende hafıza tazelemek istedim : ) 10 sayfa gerideki konunun hortlaması hoş olmaz, yoksa paylaştıklarımı ilk defa benim keşfetmediğimi biliyorum yinede mod olarak takdir sizin istiyorsanız silin :oke:

Sıkıntı yok, yalnızca belirteyim istedim.

Ancak bu konudaki paylaşımlarda mümkün olduğunca "mağazaya yeni eklenmiş, henüz çok fazla kişi tarafından keşfedilmemiş yahut henüz hakkında çok fazla değerlendirme yapılmamış" uygulamaları/oyunları tercih etmeye özen gösterelim olur mu :oke:

Takdir edersiniz zaten popüler olan ve hakkında yüzlerce yorum bulunan oyun ve uygulamalar az çok herkesin dikkatini çekiyor.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar mobildeyim link veremiyorum. Store deal'de gördüm, "wifi Live tile" indirime girip ücretsiz olmuş. Benim hoşuma gitti :)

- - - Eklendi - - -

darısı "cellular Live tile"a :)

- - - Eklendi - - -

bir de bu programı göbekli ya da kas yapmak isteyen arkadaşlarımıza önermeden geçemeyeceğim.

HardFox SixPack

iş-güç derken spor yapmaya vakit ya da para ayıramıyor musunuz? göbeğinizle başınız biraz dertte mi? yoksa şöyle hafif baklava olsaydı da hazır yaz gelmişken plajlarda kızların dikkatini mi çekmek istiyorsunuz? İşte size fırsat!! (h)
Bu program ile evinizde kendinize kısa bir süre ayırarak 42 günde gözle görünür sonuç elde edebilirsiniz. en azından ben 8. gündeyim ve etkisi olacağına fazlasıyla inanıyorum..:good:
her gün 6 egzersiz hareketini gün gün dozajını arttırarak size uygulattırıyor. ilk hafta sadece 5-10dknızı alabilecek program ilerleyen haftalarda dozaj artacağı için 15-20 belki de yarım saati bulacak hale gelecek :oke:
boş boş evde oturmaktan iyidir ;) tabi yiyeceklerinize de dikkat ederseniz.. :ehe

luckysleven

luckysleven

Üye

Live Tile destekli hava durumu uygulaması

Dtn

Üye

verilmiş olabilir ama yine de paylaşayım, guitar hero`nun piyano versiyonu gibi, çok keyifli bir oyun, ayrıca kafanıza göre piyano da çalabilirsiniz oyun dışında.deneme sürümünde sadece 3 şarkı çalınabiliyor, ama yine de çok keyifli :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

verilmiş olabilir ama yine de paylaşayım, guitar hero`nun piyano versiyonu gibi, çok keyifli bir oyun, ayrıca kafanıza göre piyano da çalabilirsiniz oyun dışında.deneme sürümünde sadece 3 şarkı çalınabiliyor, ama yine de çok keyifli :good:

Bunun konusu açılmıştı.

Yanılmıyorsam Ali Kemal bunu ayrıntılı olarak ayrı bir konu şeklinde açmıştı.

Satın almaya değer güzel bir oyun. Ben satın almıştım.

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım bu shazam ve soundhound uygulamalarının Türkçe şarkı veri tabanı yok değil mi? Zira az önce arattığım levent yüksel şarkısını ikisi de bulamadı.

Dtn

Üye
Bazılarını buluyor ama genelde bulamaz. Zeki Müren Müslüm Gürses falan bulmuştu zamanında denediğimde, ama çok geniş bi Türkçe tanıma desteği yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım bu shazam ve soundhound uygulamalarının Türkçe şarkı veri tabanı yok değil mi? Zira az önce arattığım levent yüksel şarkısını ikisi de bulamadı.

Shazam pek Türkçe alt yapı barındırmıyor Özgür, eğer Shazam Encore kullanırsan bulamadığı şarkı sayısı yok denecek kadar az. :)

ÖEY

ÖEY

Üye

Shazam pek Türkçe alt yapı barındırmıyor Özgür, eğer Shazam Encore kullanırsan bulamadığı şarkı sayısı yok denecek kadar az. :)

Sağ ol Gökçen'im deneyelim bakalım :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Sağ ol Gökçen'im deneyelim bakalım :)

13 lira türkçe şarkı bulmak için gereksiz bir para gibi geldi . şarkının sözünü google a yazsanız zaten bulursunuz : )

ÖEY

ÖEY

Üye
Paralı olduğunu şimdi fark ettim ben de indireyim de markete girdim :D Evet değmez o paraya :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kusura bakmayın ücretli olduğunu belirtmem gerekirdi :(

Üst Alt