Windows phone 8 Müzik+Videolar Hk.

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone 8 Müzik+Videolar Hk.
Arkadaşlar , Müzik+videolar kısmındayken gordugumuz gri ekran varya oraya nasıl sanatçı-album resmi koyuyoruz ?

sorum şu değil yanliş anlaşılmasın , mp3lere album kapagı eklemesini biliyorum muzik ekranında da zaten kuçuk karede gorebilıyorum album kapaklarını ama o kucuk karenin etrafı hep gri o gri yeri nasıl dolduruyoruz ?

Ayrıyetten kilit ekranı ayarlarında muzik calarken sanatcıyı goster diye bi ayar var , o ayarı açıp muzık çalarken kilit ekranına baktıgımda kilit ekranı da gri gozukuyor

tanıtım videolarında filan hep orada çalan sanatçıların resımleri vardı , bide kilit ekranına oyle bi ayar koymazlardı o zaman diyerek sormak istedim

lutfen ben cozemedim bu durumu , yardımlarınızı bekliyorum.

efeler12

efeler12

Üye
albüm kapak resmi otomatik yüklüyor mu bilmiyorum ama bilgisayarda bile tek tek ekliyordum ben ben o ayarı hiç açmadım. Ama büyük ihtimalle albüm kapak resminden kaynaklanıyor grilik kişisel düşüncem bi güncelleme gelmesi ve eksik albüm kapaklarında kilit ekranının değişmemesi gibi bir şey olsa harika olurdu

zry

Üye
MPAtool programı ile yapabilirsin

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynı durumdan ben de muzdaribim. bazı şarkılarımda albüm kapağı resmi de mevcut küçük karede görünüyo. ancak bildiğim kadarıyla kilit ekranında sanatçı resmi olması lazım -ki bunu da online buluyor diye biliyorum-. bendeki mp3lerin hemen hemen hepsinde sanatçı adı, şarkı adı, albüm adı vs ID3 tagları içinde kayıtlı, yani sistem sanatçıya göre kategorilendirebiliyor bu sayede (Bilinmeyen Sanatçı olarak görünmüyor). buna rağmen gri ekran gri ekran. anlamadım gitti bu işi :hmmm

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu , bulutsuzgece nickli arkadaşlarımız baya bi bilgililer wp hakkında , ikısınden biri kesın cevap verir demistım ama galiba onlarda bilmiyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kilit ekranı ve panaromik arka plan görüntüsünü sistem şarkı bilgisinde varsa netten otomatik çeker. Bu yüzden ya wşfi yada mobil veri bağlantınızın olması gerekiyor.

efeler12

efeler12

Üye
nokia musicte çekiyor sanırım diğerinde de çekiyor mu?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Çoğu kişi kapak resmi sanmış ama değil. Arkadaş Xbox müzikteki gri renkli arka plandan bahsediyor. İnternetten MP3 Tag isimli programı indir. Şarkılarını programın seçim menüsüne sürükle.. Ardından her şarkının bilgilerini bulup gir. Albümünü, çıkış yılını, sanatçı adını, şarkı ismini. Düzgün bir biçimde ama. Yaptıktan sonra üstten kaydet butonuna tıkla ve telefona at şarkıları. Bundan sonra Xbox müziğe girdiğinde ve bir şarkı dinlemek istediğinde Xbox, şarkının çıkış tarihini, albümünü vs bildiği için sanatçısını bulup gri ekran yerine resmini koyacaktır. Ama dendiği gibi mobil veri dolaşımı ya da wifi açık olmalıdır. Benimkinden bir kare...

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu kişi kapak resmi sanmış ama değil. Arkadaş Xbox müzikteki gri renkli arka plandan bahsediyor. İnternetten MP3 Tag isimli programı indir. Şarkılarını programın seçim menüsüne sürükle.. Ardından her şarkının bilgilerini bulup gir. Albümünü, çıkış yılını, sanatçı adını, şarkı ismini. Düzgün bir biçimde ama. Yaptıktan sonra üstten kaydet butonuna tıkla ve telefona at şarkıları. Bundan sonra Xbox müziğe girdiğinde ve bir şarkı dinlemek istediğinde Xbox, şarkının çıkış tarihini, albümünü vs bildiği için sanatçısını bulup gri ekran yerine resmini koyacaktır. Ama dendiği gibi mobil veri dolaşımı ya da wifi açık olmalıdır. Benimkinden bir kare...

anlatmak istediğimi tam olarak anlamışsın sagol

ben şarkılarımı genellikle itunes programıyla düzenlerim bütün bilgileri de tam , çevremde wifi yok , mobil veri hızımda yavaş olduğundan yuklemiyo galiba

sormadan geçemedim Xbox müzik dediğin başka bişey değil dimi ? aynı şeyi konuşuyoruz ? Xbox la telefondaki muzik+videolar kısmından mı bahsettin yoksa apayrı bi olay mı ?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
anlatmak istediğimi tam olarak anlamışsın sagol

ben şarkılarımı genellikle itunes programıyla düzenlerim bütün bilgileri de tam , çevremde wifi yok , mobil veri hızımda yavaş olduğundan yuklemiyo galiba

sormadan geçemedim Xbox müzik dediğin başka bişey değil dimi ? aynı şeyi konuşuyoruz ? Xbox la telefondaki muzik+videolar kısmından mı bahsettin yoksa apayrı bi olay mı ?

müzik+videolar'dan bahsettim. Xbox diye ayırmamın sebebi telefonda iki adet müzik player'ın olması. :)

sympatico

Üye
    Konu Sahibi

müzik+videolar'dan bahsettim. Xbox diye ayırmamın sebebi telefonda iki adet müzik player'ın olması. :)

teşekkürler

sorun bağlantı hızından kaynaklı galiba , wifi olan bir yerde hemen deniyeyim bakalım bu sefer senin eklediğin resim gibi arkada sanatçıyı gösterecek mi

arkadaşlardan biri mpatool programını önermiş ama eklediğim resimleri beğenmedin silmek istedim silemedim bide galeriye mpatool dummy diye ses dosyaları filan ekliyor , beğenmedim

keşke internet bağlantısız orada devamlı kalacak şekilde basit bi çözümü olsaydı çok güzel olurdu , demeden geçemedim

csH

csH

Üye
MPAtool diye bi progrm var ona bi kez kaydediyorsun internet uzerinden sonra kilit ekraninda gosteriyo sanatci resmini cok kullanisli bi dene derim ama sadece muzik+videolar da calisiyor