Sony nin 6.44 inç lik yeni "dev cebi"

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bildiğin tablet olmuş bu Sony iyidir hoştur da bu modelini şahsen almam ekran çok büyük. Zaten buaralar gözüm Xperia L modelinde :naughty:

MaxipmaN

Üye
tft mi var yine bunda ? :kop:

OPC

OPC

Üye
İmkansız gibi cepte taşınması :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
canko13

canko13

Üye
Ekran çok büyük, note 2 ekran büyuklüğunde sınır , daha buyuk ekran trj elle kullanilamaz ve ve o ekrana da batarya zayif kalır 4200 falan olmasi lazim 3000 az kalir , bende bir note 2 kullanicisiyim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Güzel tablet :kahve:

Invoke

Invoke

Üye
Ekran çok büyük, note 2 ekran büyuklüğunde sınır , daha buyuk ekran trj elle kullanilamaz ve ve o ekrana da batarya zayif kalır 4200 falan olmasi lazim 3000 az kalir , bende bir note 2 kullanicisiyim

Rakiplerine göre bataryası düşük kalıyor zaten... (Söylentilere göre yani, ki büyük iht. de öyle olacak)
Ama 1 günü rahat çıkarır diyorlar, ki çıkarırsa bence sıkıntı yok.

- - - Eklendi - - -

tft mi var yine bunda ? :kop:

Evet.

- - - Eklendi - - -

Ben arka kısmı merak ediyorum Z gibi cam mı?
Bir de ses performansını...
Ve su geçirmez olmasına rağmen, kulak girişini açık bıraktıklarına dikkat ettiniz mi? Cihaz çok hoş bence. 6.5mm olması büyük avantaj. Z'den ince ve büyük.
Flaşı yok, youtubeda adamın biri sormuş niye flaş yok diye, vatandaşın biri de bunu sonye sorduğunu sonyninde, tasarım buna uygundu, olsaydı risk olurdu gibisinden cevap verdiğini yazmışlar. Daha uzundu da tam hatırlamıyorum neyse...
Honamiyi bekliyorum da ben, bakacağız artık bu arada 4 temmuza girdik, bu gün sony bir şeyler tanıtacak, honami diyeni de var, ZU diyeni de...

Ayrıca dahili S-pendense bu kalem olayı daha güzel olmuş bence...

Üst Alt