Sony Xperia Z ANA KONU**

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z ANA KONU**
XPERIA Z yi bu başlık altından konuşalım sorunlarınız ve önerilerinizi buradan belirtirseniz herkes toplu yerden bulur akşam 1. Mesaj düzenlicem maxicepte göremediğim içim açtım konuyu

** Telefonumuzda 5" hd ekran Snapdragon S4 Pro 1.5ghz işlemci 2gb ram ve adreno 320 grafik işlemcisi kullanılıyor
** 13 mplik ExmorRS Kamera lensi kullanılmış ve HDR Modu vardır. Ön kamerası 2.2mp dir
** Bu gün itibariyle 4.2.2 Jelly Bean sürümü kullanmaktadır 02.07.2013
** Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor. Skype, tango gibi uygulamalarla bu sorunu aşabilirsiniz
** Hoparlör sesi rakiplerine göre az çıkıyor bu da su dayanıklılık özelliğinden kaynaklanıyor hoparlör bir katmanın altında olduğu için sesi az çıkıyor telefon çaldığında çok çok çok rahat duyulabiliyor
** Yeni 4.2.2 güncellemesiyle 32GB olan arttırılabilir hafıza sınırı 64GB'a çıkarılmış daha deneyemedim deneyenler yorum yaparsa iyi olur
**
### BEN DENEYIMLERIMI PAYLAŞIYORUM SİZLERDE PAYLAŞABİLİRSİNİZ DENEYİM VE SORUNLARINIZI HEPBERABER ÇÖZERİZ :) ###

aleranol

aleranol

Üye
Ben 1 2 şey eklwyip konu acmistim :) umarim basarirsin

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Umarım :) **4.2.2 jelly bean güncellemesi türkiye için dağıtılmış pc companiondan görebilirsiniz telefondan görülmüyor işte olduğum için bakamıyorum şuan

legolas29

legolas29

Üye
ben wifi hot spot u acmak istim hata veriyor neden

legolas29

legolas29

Üye
pm atarsan daha. Makbule gecer :) ayrıca

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
★★★ 4.2.2 güncellemesiyle çok başarılı bir hal aldı sabah güncelledim sorum yok

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel ★★★

- - - Eklendi - - -

Xperia Z nizden ekran görüntülerinizi buraya paylaşabilirsiniz ★★

Invoke

Invoke

Üye
Hafıza olayı zaten 64destekliyordu, sony 32dese de taa ilk çıktığında bundan aylar önce xdada adamlar denemiş 64 çalışıyordu. Sorunsuz diyorlardı. Bir kişi değil birden çok kişi denemiş bunu yazmış =)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Evet belirli yöntemlerle destek eklenebiliyormuş :) haklısınız biliniyordu

- - - Eklendi - - -

Son güncellemeyle sony duyurmuş oldu :D

adilekci

adilekci

Üye
Dün itibari ile son güncellemeyi kurdum daha doğrusu telefona bildirim geldi ve telefon kendi kendine indirip kurdu :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kullanan var mı hala :ehe

Üst Alt