Hepsini anladım ama araya kaynayan yazılı internet reklamıda nedir yahu,hepsi uçmuş ama onu yazan uzay mekiğiyle gidiyorvideoya yapılan yorumlara kop![]()
ben onu başka videolarda da gördüm ya saçma sapanHepsini anladım ama araya kaynayan yazılı internet reklamıda nedir yahu,hepsi uçmuş ama onu yazan uzay mekiğiyle gidiyor

Onlar aştı zaten youtube'a kadar sıçramışlarsa aman diyim,acaba kananlar var mı ona
ben onu başka videolarda da gördüm ya saçma sapan![]()
sanmıyorum o kadar da değildir herhaldeOnlar aştı zaten youtube'a kadar sıçramışlarsa aman diyim,acaba kananlar var mı ona
sanmıyorum o kadar da değildir herhalde
Nedir o ben kesin kanmışımdır

İnternetten para kazanmaymışmış olayı
Nedir o ben kesin kanmışımdır
wayyy ama bir ara barlardan tutunmuyor koşu bandı ayak bileğini çok yorar diye düşünüyorum ama bu adam fena halde bitirmiş ayak bileklerini![]()

İp bağlayıp arabanın arkasından çekmek lazım ama işin şu yanı var onun üzerinde o kişi bile 5sn. sonra zor attı kendini 10sn'ye gelemez çünkü 9.sn de yere yapışma olabilir.wayyy ama bir ara barlardan tutunmuyor koşu bandı ayak bileğini çok yorar diye düşünüyorum ama bu adam fena halde bitirmiş ayak bileklerini![]()
Ben de Tuba Erva nick değiştirmiş zannettim, meğerse Nur ablaymış. Nasılsınız efenim?

Ben de öyle sanmıştım.![]()

Ben öyle sanmadım gençler![]()