Modern Combat 4: Zero Hour v1.1.0 (Non-Root/Offline)

Sponsorlu Bağlantılar

sinan627

sinan627

Üye
xperia s kullanıcısıyım operadan giriyorum şuan apk indir link ine tıkladıgımda işlem başarısız uyarısı alıyorum sorun nedit acaba?? (wi-fi ile bağlanıyorum)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
:rica:

mpy

mpy

Üye
mpyemre olarak ekleyim kapisiriz.

advaldo

Üye
1 ghz işlemcili, 1 gb ddr3 rame sahip tabletimde sorunsuz oynuyorum hocam...

Emeğinize sağlık teşekkür ederim..

Dragon Fly

Üye
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Hocam bu obb dosyalarını telefona atamıyorum.Hafıza kartında açmıyor çünkü.Telefon hafızasında farklı klasöre atıp obb ye kopyalamak istiyorum onada izin vermiyor.SD karta atıp telefona dosya yöneticisi üzerinden attım oda olmadı.Nasıl yükleyeceğiz bu tip oyunları ? Telefon S4 data biçimindeki klasörleri atabiliyorum bilgisayardan onda sorun çıkarmıyor.Bir tek obb dosyasında sorun var.

Bende S4 kullanıyorum obb atınca hata veriyor :oke: Şu şekilde yükledim ben ilk olarak obb adında klasör açıyoruz ve sd dosyasını oraya atıyoruz ondan sonra telefonun dosya yöneticisinden attığımız dosyayı android/obb içine kopyalıyoruz tamamdır :oke:

Dragon Fly

Üye
.

Son düzenleme:
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dediğinizi yaptım ama olmadı şöyle diyeyim bilgisayardan attım telefonun normal dosya yöneticisinde taşı dedim taşımadı farklı bir dosya yöneticisiyle kesip yapıştırsak olmazmı illa kopyala yapıştır yapmak mı gerekir

Taşı değil kopyala yapın bende bu şekilde sorunsuz oldu.

Mrdice

Üye
sd dosyaları wifi ile çekebiliyormuyuz daha pratik oluyo da

alexcab

alexcab

Üye
S3 mini yukledim muhtesem birsey kesinlikle denemeniz lazim ilk bolumde az kasma var ama cabuk duzeliyr ve sorunsuz olarak 5. Bolume geldim grafikler cok iyi

goztepe25

Üye
Of oyun 12 bölüm sadece bitirdim bu tarz başka oyun önerin :)

npbıckın

Üye
gameloft yazisi video seklinde geldikten sonra ekranda bi cember donmeye basliyo ama oyuna hic girmiyo. yardim edebilirmsiniz. tel lg optimus black . ics rootsuz

memeto9898

memeto9898

Üye
Galaxy S2'de Çalışırmı ?

Buğra

Buğra

Admin
General mobile discovery sorunsuz çalışıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve HAM ZA
codblackops2

codblackops2

Üye
teşekkürler Anıl.Yalnız yandex diskten indiriyorumda idm ile indirmeyi beceremedim chrome yavaş indiriyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

birde bu yandexteki sd dosyalarının tek link halimi ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Evet yandex ve mega tek link :oke:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
Tamam :tşk: indiriyorum

• Beğen
Tepkiler: ANIL

müslüm2727

Üye
Slm arkdaslar bn yeni uyeyim ama nasil oyun indirecem ve nasil yukleyecem hic bilgim yok bi yardimci olurmusunuz

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Slm arkdaslar bn yeni uyeyim ama nasil oyun indirecem ve nasil yukleyecem hic bilgim yok bi yardimci olurmusunuz

Eklentide verilen apk dosyasını indirip telefona kuracaksanız sonra linklerde verilen sd dosyasını indirip gerekli yere atın ve oyunu açın :oke:

Üst Alt