Modern Combat 4: Zero Hour v1.1.0 (Non-Root/Offline)

Sponsorlu Bağlantılar

uqurykn

uqurykn

Üye
türkçemi usta:aha:

ege195

Üye
apkmania yazısında takılı kalıyo yardım edin

LimePie

LimePie

Üye
işte oyun budur ya sağolasın bilader :)

ferhat1983

Üye
En kolay yoldan kurmak icin ;

1.tek link olan mega ve yandeks indirin
2.mega dan inen partı masa ustune cıkartın
3.yandex ten inen partı masaustundeki partın icine rardan ''dizine cıkart'' diyerek cıkartın.
her iki rar dosyasını masa ustune ''' com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM '' klasor seklinde tutun android/obb icine atın.
4.Apk yi kurun
5.oyunu çalıştırın.
6.oyun türkce ve mukemmel olmuş.
7. ANIL kardeşim eline sağlık diyorum.
HTC ONE X + da sorunsuz çalışıyor:oke:
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
:rica: arkadaşlar. Büyük ihtimalle daha oyuna güncelleme gelmez çünkü E3'te tanıtılan yeni oyunların bu ay içerisinde çıkması bekleniyor. MC5'e az kaldı yani :oke:

ferhat1983

Üye
anıl bir sey sorucam bu STREET FİGHTER 4 ve BACSTAB HD BENIM TELEFONDA CALISTIRAMADIM NE YAPMAM GEREKİR SÖYLERMİSİN

HTC ONE X + cihazım

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
anıl bir sey sorucam bu STREET FİGHTER 4 ve BACSTAB HD BENIM TELEFONDA CALISTIRAMADIM NE YAPMAM GEREKİR SÖYLERMİSİN

HTC ONE X + cihazım

Uyumsuz olabilir, dosyaları yanlış yere atmış olabilirsin...

ege195

Üye
internetim kablolu

Mrdice

Üye
ya şu main obb un altındaki iki linkide indirmek mi gerekiyor anlamadım gitti eğer ikisinide beraber indirirsek 2,6 Gb oluyo toplam boyut, bu kadar fazlamıydı bu oyun :) :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ya şu main obb un altındaki iki linkide indirmek mi gerekiyor anlamadım gitti eğer ikisinide beraber indirirsek 1,6 Gb oluyo toplam boyut, bu kadar fazlamıydı bu oyun :) :)

Hayır ikiside tek link onların birini indirmen yeterli :oke:

Mrdice

Üye
he sağol yaa bende korktum bende linkler birleşik görünüyo da benim sd de yer kalmamıştı :) :)

- - - Eklendi - - -

sd yi indirmeden apk yı yükleyip bi bakıyım dedim Wifi DEN ÇEKEbilrmiyim diye gameloft yazısından sonra atıyor oyundan bi SD ile deniyicem bakalım açılmasını umarak

qNc_wRT

qNc_wRT

Üye
S3 var bende yükledim denildigi gibi ama oyun başlayacakken siyah ekran geliyor ve oyundan cıkıyor

- - - Eklendi - - -

S3 var bende yükledim denildigi gibi ama oyun başlayacakken siyah ekran geliyor ve oyundan cıkıyor
Tamam sorunu çözdüm yanlış yere atmısım :)

Süleyman

Süleyman

Üye
:tşk:

Mrdice

Üye
oyun çok iyi cidden gölgeler ve silah kaplamalarında gözle görülür derecede artma var bide şu karakterlerin grafiklerine özenilseydi daha da mükkemmel olurdu ayrıca cihazım Huawei Ascend P1 ile takılmadan yağ gibi oynayabiliyorum paylaşana yeniden çok teşekkür ederim :) :)

npbıckın

Üye
gameloft yazisi video seklinde geldikten sonra
ekranda bi cember donmeye basliyo ama oyuna
hic girmiyo. yardim edebilirmsiniz. tel lg
optimus black . ics rootsuz

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dosyaları doğru yere attığınıza emin olun ve internet bağlantınız açık olsun :oke:

npbıckın

Üye
oyle.yaptim.da usta malesef olmuyor

npbıckın

Üye
peki .saol

Üst Alt