puan mi sıralama mı

Sponsorlu Bağlantılar

punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
puan mi sıralama mı
ts 2 puanım 370 sıralamam 33000lerde gazi üniversitesi edebiyat bölümüne gidebilirmıyim birde sıralama mı puan mi geçen sene gazi üniversitesi türk dili edebiyatı bölümü 330 puanla 87000ler de almış gidebilirmıyim ben bu puan ve sıralamayla

vedat1966

vedat1966

Üye
Her Zaman en son aldığı öğrencinin sıralamasına göre girip giremeyeceği ni kontrol et. % 95 doğru gelir.

punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
Her Zaman en son aldığı öğrencinin sıralamasına göre girip giremeyeceği ni kontrol et. % 95 doğru gelir.

Sağol kardeşim

- - - Eklendi - - -

o zaman gitmeme kesin gözüyle bakabilir miyim

Enes

Enes

Üye
Bakın sıralama önemli evet ama okulunuz tercih edilme yoğunluğu da önemli sizin senenizde çok değişebilir ben yaklaşık 20.000 alt sırama yerleştim ki bana yukarısı gelir diyolarlardı. Örnek tecih yaparken 100.000 sıralamanız olsun. 50.000-150.000 arası yapın tercihleri.

1- Giremeyeceğiniz okul ve bölümler
2- Girmek istediğiniz okul ve bölümler
3- Kesin gireceğiniz okul ve bölümler

punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
alt sıralama derken?

Enes

Enes

Üye
alt sıralama derken?
yani sıralamam ile girmem gereken yere değil de yaklaşık 20.000 ya da 10.000 daha alt sıralama ile alan bir bölüme yerleştim tam net rakamları hatırlamıyorum ama durum buydu. mesela şöyle düşünelim, Sıralamam Sakarya üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümüne yeterken. Daha düşük sıralama ile alan İktisata yerleştim.

punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi

yani sıralamam ile girmem gereken yere değil de yaklaşık 20.000 ya da 10.000 daha alt sıralama ile alan bir bölüme yerleştim tam net rakamları hatırlamıyorum ama durum buydu. mesela şöyle düşünelim, Sıralamam Sakarya üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümüne yeterken. Daha düşük sıralama ile alan İktisata yerleştim.

Eyvallah sağol kardeşim

Üst Alt