Kamerada Flash Yanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

x-PLay

x-PLay

Üye
    Konu Sahibi
Kamerada Flash Yanmıyor
Arkadaşlar yeni N9 aldım fakat gece bir ortamda cekerken flash patlamıyor karanlık cekim yapıyor hic bisi gözükmüyor yani ayarlardan flashını actım ama yine flash patlamıyor cekerken o flash simgesinin yanında kırmızı ünlem işareti cıkıyor ?

SouLW3

SouLW3

Üye
aynı sorun bendede var

Seglopsi

Seglopsi

Üye
flasiniz bozuk olabilir mi?

fLuke!

fLuke!

Üye
Arkadaşlar yeni N9 aldım fakat gece bir ortamda cekerken flash patlamıyor karanlık cekim yapıyor hic bisi gözükmüyor yani ayarlardan flashını actım ama yine flash patlamıyor cekerken o flash simgesinin yanında kırmızı ünlem işareti cıkıyor ?

Bana da bi kaç kere olmuştu da kendiliğinden düzelmişti.:hmmm

fnldstntn

Üye
flashlaght ile yakmayı denedinizmi?

• Beğen
Tepkiler: SouLW3
SouLW3

SouLW3

Üye
Daha dün aldım daha hiç bişi yapmadım telefon güncellemesi gelmiş onu güncelledim o kadar yani

- - - Eklendi - - -

flashlaght ile yakmayı denedinizmi?
Denedim calısıyor orda flash ama foto cekerken yanmıyor :S ayarlarada baktım ayarlardada acık flash ekrandaki kamera tusuna basiyorum pat diye cekiyo flash yanmıyor :S

fnldstntn

Üye
Daha dün aldım daha hiç bişi yapmadım telefon güncellemesi gelmiş onu güncelledim o kadar yani

- - - Eklendi - - -

Denedim calısıyor orda flash ama foto cekerken yanmıyor :S ayarlarada baktım ayarlardada acık flash ekrandaki kamera tusuna basiyorum pat diye cekiyo flash yanmıyor :S
Ozamana sorun yazılımsaldır...Ayarlardan telefonu sıfırlayın...Olmazsa flash gerektirebilir...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Tasarruf modunda değil dimi cihaz?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
eger flash calisiyorsa cihazda yazilimsal bir sorun var. baslangic olarak ayarlarinizi sifirlamaniz gerekli.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
o zaman soyle birsey yapin. cihazi temizle secenegini calistirin. silinir mi bilmem ama bunu yapmadan evvel; rehber, resim, muzik ve belgelerinizin yedegini almayi unutmayin.

• Beğen
SouLW3

SouLW3

Üye
o zaman soyle birsey yapin. cihazi temizle secenegini calistirin. silinir mi bilmem ama bunu yapmadan evvel; rehber, resim, muzik ve belgelerinizin yedegini almayi unutmayin.

Bu kesin sonucmu deneme yolumu ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cihazda flash sorunu aldığınızda mı vardı?
Ve bu sorun öncesi uygulama vs yüklediniz mi?

• Beğen
SouLW3

SouLW3

Üye
[ENGİN];6270975' Alıntı:
cihazda flash sorunu aldığınızda mı vardı?
Ve bu sorun öncesi uygulama vs yüklediniz mi?
Cihazı yeni aldım kutudan cıkardım karanlık ortamda resim cekmek istedim flash yandı fakat fotograf karanlıktı sanırsam cektikten sonra flash yandı ondan karanlık oldu sonra ne oldugunu anlamadım bidaha cektim yanmadı ondan sonra dahada foto cekerken flash yanmadı .. ama flashligther uygulaması ile flash gayet iyi calısıyor resim cekerken patlamıo sadece

- - - Eklendi - - -

yaptım yine olmadı hocam

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bu kesin sonucmu deneme yolumu ?

daha evvelden karsilasmadigim icin deneme yolu.

- - - Eklendi - - -

Cihazı yeni aldım kutudan cıkardım karanlık ortamda resim cekmek istedim flash yandı fakat fotograf karanlıktı sanırsam cektikten sonra flash yandı ondan karanlık oldu sonra ne oldugunu anlamadım bidaha cektim yanmadı ondan sonra dahada foto cekerken flash yanmadı .. ama flashligther uygulaması ile flash gayet iyi calısıyor resim cekerken patlamıo sadece

- - - Eklendi - - -

yaptım yine olmadı hocam

bilgisayarlar konusunda acemi iseniz cihazi servise vermeniz faydali olacaktir. eger ki kendinizden bir supheniz yoksa yapabilirim derseniz cihaza orjinal yazilimi tekrar yuklemenizi oneriyorum;

www.maxicep.com/meego/nokia-n9-flash-anlatim-713254.html

konusuna bakabilirsiniz. bu da sorununuza cozum olmazsa zaten donanimsal bir problemdir. cihazi bir servise goturmenizde fayda var.

SouLW3

SouLW3

Üye

daha evvelden karsilasmadigim icin deneme yolu.

- - - Eklendi - - -

bilgisayarlar konusunda acemi iseniz cihazi servise vermeniz faydali olacaktir. eger ki kendinizden bir supheniz yoksa yapabilirim derseniz cihaza orjinal yazilimi tekrar yuklemenizi oneriyorum;

www.maxicep.com/meego/nokia-n9-flash-anlatim-713254.html

konusuna bakabilirsiniz. bu da sorununuza cozum olmazsa zaten donanimsal bir problemdir. cihazi bir servise goturmenizde fayda var.

peki sagolun son olarak cihazımın 8 gb mı 16 gb mı olduguna nerden bakabilirim? usb ile bilgisayara bagladıgımda 8 gb gösterior ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt