bi el atın :D

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Kasanın kapağını açık tut kapalı bir yerde olmasın masanın üstüne koy :) karşısina da vantilatoru açıp koy ooh mis :ehe

Enes

Enes

Üye

:D kasayı pencereden cıkar asagı salla falan da yazacaktınn galiba :ehe cd sürücüsünede bi bardak limonata koyıyım ohhhh

- - - Eklendi - - -

:haha:tenbel
alakası yok :pro: kızlardan alıp okuyup hallediyorum :ehe

OPC

OPC

Üye

:D kasayı pencereden cıkar asagı salla falan da yazacaktınn galiba :ehe cd sürücüsünede bi bardak limonata koyıyım ohhhh

- - - Eklendi - - -

tenbel mi :hmmm miyendis dedik de bu da yapılmaz ki :birak:

-Emre

-Emre

Üye

- - - Eklendi - - -

Ne alakası var :zzz: vantilator sakaydi ama Kasanın kapağını açık tutup masanın üzerine koymak mantıklı :ehe

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi

Sizde bıyıklı tayfa varmış :ehe sizi gidi İİBF kantinlerinde gezen miyendizler :ehe :ehe
doğrudur abi yaparlar vala :ehe

tenbel mi :hmmm miyendis dedik de bu da yapılmaz ki :birak:
iyide tenbel dıye ben enese dedım sana demedim ki :ehe
Ne alakası var :zzz: vantilator sakaydi ama Kasanın kapağını açık tutup masanın üzerine koymak mantıklı :ehe
ama masanın üstünde ocaman ı kasa cok kaba gösterir :kop2:

CABBAR

CABBAR

Üye

Sizde bıyıklı tayfa varmış :ehe sizi gidi İİBF kantinlerinde gezen miyendizler :ehe :ehe

Bu konu ile ilgili cevabımı vermiştim sana :zzz:

- - - Eklendi - - -

Unutmuşundur sen diye tekrar söyleyeyim. Sizde de o kadar kızın içinde kala kala :islik :islik değişik erkekler (?) varmış. Hatta sınıflarda avon kataloğu elden ele geziyormuş

• Beğen
Tepkiler: Enes
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Tepesinden bir kova su dök bak nasıl bir anda serinler

MrTech

MrTech

Üye
baUmax'de mini'ler var.Onlari kasaya monte et ve izle sogumayi (not:tanesi 3 kagit.ondan 30tane alsan yeter ve ayda 60 pil degistirirsin) :bigstar:

Enes

Enes

Üye

Bu konu ile ilgili cevabımı vermiştim sana :zzz:

- - - Eklendi - - -

Unutmuşundur sen diye tekrar söyleyeyim. Sizde de o kadar kızın içinde kala kala :islik :islik değişik erkekler (?) varmış. Hatta sınıflarda avon kataloğu elden ele geziyormuş
O onların sorunu Allah'a şükür bende bi problem yok ben keyfime bakarım :islik

Sen bizim okuldaki yokuşun adını bilirsin ! miyendizliklerin ordaki yokuş hadi bunu da cevapla :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt