Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İyi geceler.

[video=youtube;V3q8QeyP3LA]http://www.youtube.com/watch?v=V3q8QeyP3LA[/video]

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne gündü yarabbim |-)

OPC

OPC

Üye

yapacak bişey yok :D benim gibi bırakacaksın :)

abi durum öyle değil şimdi konuşuyoruz falan iyi güzel hoşsohbet ama ilerisi ne olacak ben arıyorum ki öyle sadece takılma değil ben oturup her derdimi anlatabileceğim biri olsun böyle hayat arkadaşı gibi :) ama kararsızım işte eğer doğru kişi değilse bir şeyler olsun istemiyorum

Enes

Enes

Üye

Yok be ne bağlı olacam, değiştirecektim de kaldı, severim ama güzel karakter :)
Sorma çok güzel :ehe

- - - Eklendi - - -

abi durum öyle değil şimdi konuşuyoruz falan iyi güzel hoşsohbet ama ilerisi ne olacak ben arıyorum ki öyle sadece takılma değil ben oturup her derdimi anlatabileceğim biri olsun böyle hayat arkadaşı gibi :) ama kararsızım işte eğer doğru kişi değilse bir şeyler olsun istemiyorum
bu meseleyi özelden şeyedelim senle bi ara :)

-efşan

-efşan

Üye
Dakikada on sinek ısırığına maruz kalıyorum. İşin kötü tarafı buna mecbur tutuyorlar. :zzz:

Enes

Enes

Üye
Dakikada on sinek ısırığına maruz kalıyorum. İşin kötü tarafı buna mecbur tutuyorlar. :zzz:
Ben balkonda serin olunca uyuya kalmıştım bir keresinde. Ertesi gün o ne kaşıntı o ne acı :D

-efşan

-efşan

Üye

Amin, İnşallah,
Allah yardımcınız olsun :) Akıl vermek haddim değil belki ama, sinirliyken oturup düşünmek en iyisi, ben pek başaramasam da...

- - - Eklendi - - -

Amin, İnşallah,
Allah yardımcınız olsun :) Akıl vermek haddim değil belki ama, sinirliyken oturup düşünmek en iyisi, ben pek başaramasam da...

Esta'ğfurullah.

Üst Alt