cwf tabiki - - - Eklendi - - - 8 gb burda 7 tl burada 15
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: cwf tabiki - - - Eklendi - - - 8 gb burda 7 tl Genişletmek için tıkla ... burada 15
anil41kocaeli' Alıntı: cwf tabiki - - - Eklendi - - - 8 gb burda 7 tl Genişletmek için tıkla ... burada 15
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: bılemem ben böyle bir durumla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... hayırlısı be Hikmet
hikmet366' Alıntı: bılemem ben böyle bir durumla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... hayırlısı be Hikmet
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: bı flasla belki duzelir Genişletmek için tıkla ... gerek yok format kökünden halleder
anil41kocaeli' Alıntı: bı flasla belki duzelir Genişletmek için tıkla ... gerek yok format kökünden halleder
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: para bulsam önce telin ön arka kapağı değiştirecegim sonra 8gb hafıza kartı alacağım Genişletmek için tıkla ... Ben ön ve arkayı 5tlye aldım kendım taktım
_YldzEnes_' Alıntı: para bulsam önce telin ön arka kapağı değiştirecegim sonra 8gb hafıza kartı alacağım Genişletmek için tıkla ... Ben ön ve arkayı 5tlye aldım kendım taktım
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: hallederde ben bi hart format atıyom ne var ne yok siliyo Genişletmek için tıkla ... ben alıştim 10dan fazla hard format attım
anil41kocaeli' Alıntı: hallederde ben bi hart format atıyom ne var ne yok siliyo Genişletmek için tıkla ... ben alıştim 10dan fazla hard format attım
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben tel android deyilkı Genişletmek için tıkla ... yanlış bilıyon galba symbıan v5 v3 cıhazlarına cfw yüklenir
anil41kocaeli' Alıntı: ben tel android deyilkı Genişletmek için tıkla ... yanlış bilıyon galba symbıan v5 v3 cıhazlarına cfw yüklenir
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: Ben ön ve arkayı 5tlye aldım kendım taktım Genişletmek için tıkla ... burada 10 tl ister kendin tak ister telçı aynı fiyat
hikmet366' Alıntı: Ben ön ve arkayı 5tlye aldım kendım taktım Genişletmek için tıkla ... burada 10 tl ister kendin tak ister telçı aynı fiyat
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben 2 haftada bir atıyom Genişletmek için tıkla ... ben hic atmiyom anca cfw güncellerken
anil41kocaeli' Alıntı: ben 2 haftada bir atıyom Genişletmek için tıkla ... ben hic atmiyom anca cfw güncellerken
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: burada 10 tl ister kendin tak ister telçı aynı fiyat Genişletmek için tıkla ... sanmam cin malı alırsın anca orjınal ful kasa 30tl
_YldzEnes_' Alıntı: burada 10 tl ister kendin tak ister telçı aynı fiyat Genişletmek için tıkla ... sanmam cin malı alırsın anca orjınal ful kasa 30tl
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: yokla ne yanlıs bılcem hakan abi yaptı super 10 telede yaptı cwf Genişletmek için tıkla ... cwf dıl o cfw gıt bak istersen istesem v5 cihazların hepsine yaparım ama denıcek biri lazım
anil41kocaeli' Alıntı: yokla ne yanlıs bılcem hakan abi yaptı super 10 telede yaptı cwf Genişletmek için tıkla ... cwf dıl o cfw gıt bak istersen istesem v5 cihazların hepsine yaparım ama denıcek biri lazım
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: sanmam cin malı alırsın anca orjınal ful kasa 30tl Genişletmek için tıkla ... tabi çakma kasa ona 30tl vericek paramız olsa idi bu telleri almazdık
hikmet366' Alıntı: sanmam cin malı alırsın anca orjınal ful kasa 30tl Genişletmek için tıkla ... tabi çakma kasa ona 30tl vericek paramız olsa idi bu telleri almazdık