İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Hastasıyım bu telin yaf...kardeşim aradı abi dedi iphone 4 mu alim lumia 720 mi diye sordu...sorman hata tabiki 720 dedim :) onuda Windows 8 platformuna taşıdık hayırlısıyla :)

- - - Eklendi - - -

Orta segment android kullanıcısıydı aradaki farkı anlayınca teşekkür edicek bana :))

Hayırlı olsun çok doğru karar :oke:

merto0180

merto0180

Üye
Arkadaşlar Merhaba. Lumia 520 almayı düşünüyorum. Bütçem çok kısıtlı ancak ona yetiyor. Kafama takılan bir soru var. Uygulama - Oyun satın alımında sadece kredi kartı geçerliymiş şu an. Benim burs kartım var. Bursum yatınca gidip bankamatikten çekiyorum. Üzerinde kart numarası falan var. Tıpkı kredi kartı gibi. O karta bi miktar para yükleyip uygulama - oyun satın alımında kullanabilir miyim?

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar Merhaba. Lumia 520 almayı düşünüyorum. Bütçem çok kısıtlı ancak ona yetiyor. Kafama takılan bir soru var. Uygulama - Oyun satın alımında sadece kredi kartı geçerliymiş şu an. Benim burs kartım var. Bursum yatınca gidip bankamatikten çekiyorum. Üzerinde kart numarası falan var. Tıpkı kredi kartı gibi. O karta bi miktar para yükleyip uygulama - oyun satın alımında kullanabilir miyim?

Aynı karttan bende de var olmuyor maalesef.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Selam arkadaşlar 3-4 gündür kulaklıktan sadece sol taraftan ses geliyor.Biraz kablosunu dısarı doğru çıkardığımda ise her iki taraftan ses geliyor ama sorun kulaklıkta değil çünkü 3 adet kulaklıkta denedim hepsindede aynı sorunu verdi telefonum.Acaba kulaklık girişi mi bozuldu yoksa bir yerde okumuştum toz birikmesi sonucundada bu sorunu yaşayabilirsiniz diyorlardı başka telefon için.Beni düşündürende bu olay çünkü ekranın üzerindeki yatay boşluk olan kısma çok toz kaçıyor acaba oraya dolan tozlar kulaklık girişini engeller mi?Yoksa kulaklık girişindede toz birikme ihtimali var mıdır?

Çözüm:Telefonu kapatıp açtım kulaklık sorunum çözüldü arkadaşlar :D

COJR3

COJR3

Üye
Selam arkadaşlar, wifi açma kapamayı ana ekrana alabiliyormuyuz ? Bunun pratik bir yolu yok mu? Her defasında ayarlara girip wifi'ı bulup açmak kapamak zor oluyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Selam arkadaşlar, wifi açma kapamayı ana ekrana alabiliyormuyuz ? Bunun pratik bir yolu yok mu? Her defasında ayarlara girip wifi'ı bulup açmak kapamak zor oluyor

"baglantı kısayolları" uygulamasını yükle wifi,mobil veri,bluetooth gibi baglantilar icin başlat ekranina pinleme imkani veriyor.

• Beğen
Tepkiler: COJR3
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

blackcemre

Üye
Arkadaşlar lumia'ya yeni geçtim açık uygulamalar nasıl kapatılır.

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar lumia'ya yeni geçtim açık uygulamalar nasıl kapatılır.
Şu an için ilgili uygulamada iken geri tuşuna o uygulamadan çıkana kadar basarak :D İnşallah ilerleyen aylarda gelecek güncellemelerde multitasking ekranından kapatma özelliği gelecek :D

crrelax

Üye
LUMİA 520 file explorer dosyasını ındıren warmı warsa lınk versin

benersin06

Üye
Arkadaşlar merhaba bu gün lumia 720 aldım ve geri tuşuna basınca titriyor bunu nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar merhaba bu gün lumia 720 aldım ve geri tuşuna basınca titriyor bunu nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler

O titreşimleri kapatamıyoruz ne yazık ki.Şu anlık bir ayarı yok

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın :)

skynet

Üye
Evet ya o titreşim olayına bende sinir oluyorum :kotu:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Yaw şu wp8 düşmanlarına deli oluyorum yok uygulama yokmuş yok oyun yokmuş ulan android ilk çıktığı zaman böylemiydi değildi yok 512 ram varmış uygulamds sukıtını olur yok atın gitsin çöpe yok andıroid al yok kasma yokmuş bunları Bi elime geçsin ağızlarını burunlarını kıracam az kaldı..

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar ilk defa şarj konusunda ciddi sıkıntım var. Sabaha karşı 4 buçukta tam dolu iken on dakika Wlan ile kullandım, sonra kapattım interneti wlanı uyudum. Sabah tam 10da uyandım. Şarj 74e düşmüş. Hiç olmazdı. Gece 100de bırakırdım 99da alırdım, bu sefer baya yemiş. Sebebi ne olabilir. Son zamanlar hangi yüklediğim uygulama varsa hepsini kaldırdım. Acaba uygulamalarda bir hata mı var diye. Bakalım ne olacak çok merak ediyorum.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

ayarları ana ekrana atabileceğimiz bikaç iyi uygulama var. ben Connectivity Shortcuts isimli uygulmayı kullanıyorum. Ancak yinede android telefonlardaki o üstten kayarak açtığımız çubuk gibi pretik olmuyor. nokianın buna bir çözüm bulması lazım. örneğin ana ekranı sola kaydırarak uygulama listesini açıyoruz. bence ana ekranı sağa kaydırarak da sık kullanılan ayarlar çubuğuna erişim sağlanabilir. mesele insider isimli uygulamanın arayüzü çok beğendiğim bir arayüz. ana ekranı sağa kaydırınca böyle bir arayüz gelip kolayca bağlantı açma kapatma gibi ayarları yapabilmeliyiz.

YkPkY

YkPkY

Üye
Tamir Bilgisi:YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR, BATARYANIZ YENISI ILE DEGISTIRILMISTIR., YENI BATARYA NO:0100196, CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Durum:Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Tamir Bilgisi:
YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR, BATARYANIZ YENISI ILE DEGISTIRILMISTIR., YENI BATARYA NO:0100196, CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Durum:
Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.
bu sefer olacak inş :) hadi hayırlısı hocam

Üst Alt