Ace 2 dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alkan28

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 dil sorunu
Ace 2 latin versiyon (i8160l) yeni çıkan 4.1.2 rom (taylandın başka 4.1.2 zaten yok) unu yükledim. Ve Türkçe dil seçeneği gitti. more locale 2 , custom local, set locale, any locale uygulamaları hiç bir işe yaramadı , başka bir yol var mıdır Türkçe için ??

oka1515

oka1515

Üye
geçmiş olsun :bilmm ama iyice araştır

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Ace 2 latin versiyon (i8160l) yeni çıkan 4.1.2 rom (taylandın başka 4.1.2 zaten yok) unu yükledim. Ve Türkçe dil seçeneği gitti. more locale 2 , custom local, set locale, any locale uygulamaları hiç bir işe yaramadı , başka bir yol var mıdır Türkçe için ??

hocam ace2 için resmi türkiye sürümü çıktı boşuna uğraşma al hocam indir çak odinle türkçe dil gelir

-Emre

-Emre

Üye
hocam ace2 için resmi türkiye sürümü çıktı boşuna uğraşma al hocam indir çak odinle türkçe dil gelir

I8160l diyor latin yani :zzz: bu ona uymaz

KernelTeam

KernelTeam

Üye
I8160l diyor latin yani :zzz: bu ona uymaz

allah allah birsürü modeli var demekki ne kadar saçma ace2, ace2 x, ace 2 latin saçmalık birader bi tane model yetmiyor mu sonra yazılım belası geliyor başa

- - - Eklendi - - -

türkiyede ace2 kalmadı mı ki latin aldın ?

- - - Eklendi - - -

işin zor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sat kesinlikle bir daha samsung alma ekla 250 tl falan al iphone 4 veya htc sensation XL

uslanmaz---

Üye

devrem harbiden nerden buldun sen o telefonu ya ? :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt