S3 mini mi Gm Discovery mi???

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi daha iyi telefon ?

• General Mobile Discovery

Kullanılan: 34 81.0%
  • Samsung Galaxy s3 mini

Kullanılan: 8 19.0%
  • Ben bu fiyata dahaz ucuz biliyorum

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    42
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine :locked:

nalcam22

nalcam22

Üye
işlemcide aynı :D :D s4 te çift işlemci var biri 1.2 ghz yanı mg discovery le aynı diğeride 1.6 ghz

- - - Eklendi - - -

yook :D öyle bi beklentıye gırmeyın :D gm kendısı uretmyor telefonu sadece türkiyeye kendı adında getırıyor
kim üretiyor

ANIL

ANIL

Admin
İşlemci ve GPU konusuna bir açıklık getireyim. S4'te 4 çekirdekli olmak üzere A7 1.2 GHZ ve A15 1.6 GHZ 2 işlemci mevcut. GM Discovery 4 çekirdekli A7 tabanlı 1.2 GHZ olan işlemciyi kullanıyor. GPU ise S4'te PowerVR SGX544MP3 533 Mhz kullanılıyor. Discovery ise PowerVR SGX544MP kullanıyor. Farkı S4'te kullanılan GPU 3 çekirdeki ve 533 Mhz hızında çalışıyor :oke:

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
arada 1500 tl fark var bırakında 533 mhz farkı olsun ben heveslendim vallahi 603 ü satınca direk GM alırım

ANIL

ANIL

Admin
arada 1500 tl fark var bırakında 533 mhz farkı olsun ben heveslendim vallahi 603 ü satınca direk GM alırım

Sadece bilgi amaçlı söyledim. Yoksa dediğiniz gibi Discovery bu fiyata en iyi seçenek :oke:

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
Galiba Gm dis alırsam herkesle pişti olucağım :D

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Alınası bir telefon olsa da Çin malı olması telefondan soğutuyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Alınası bir telefon olsa da Çin malı olması telefondan soğutuyor.
çin mi :D :D

- - - Eklendi - - -

samsung un da çoğu modeli çinde üretiliyor üretim ucuz olduğundan bu telefon çinde üretiliyor ama amerikanın şirketiymiş

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
çin mi :D :D

- - - Eklendi - - -

samsung un da çoğu modeli çinde üretiliyor üretim ucuz olduğundan bu telefon çinde üretiliyor ama amerikanın şirketiymiş

Evet Çin.. Telefonu General Mobile üretmiyor ki. Sadece üstüne logosunu basıyor o kadar.

Türe

Türe

Üye
Dagitimini yapiyor desek daha dogru olur sanirim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
ismet.100

ismet.100

Üye
Bildiğim kadarıyla nokia finlandiya lg-samsung güney kore general mobile da abd marka çin malı.
Bu durumda parçalar abd, üretimde işçilerin ucuza çalışmasından dolayı çin yanılıyor muym ?

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06

muhsinix

Üye
arkadaşlar ben 20 haziranda aldım disco yu ama video otofokusda hiç iyi değil. ben önceden vivaz kullanıyordum onun video çekimi çok iyiydi. discoveryle karşılaştırıyorum çok fark var. hemen netleşemiyor önce bulanık sonra düzeltiyor.izlerken gıcık oluyor. vivazda öyle bir şey olmuyor onda sürekli otofokus vardı. gerçekten de sony kamerada en güzeli.ama discovery de çok güzel sadece video çekimine kıl oldum

TREX94

Üye
komik misiniz siz, general mobile'a amerikan markası, çin markası demişsiniz vikipediden bakar insan en azından. halk tv ulusal kanal falan da izleyin tam olsun :D

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar şirketler farklı ülkelerde olabilir fakat benim bildiğim iphone dahil çoğu telefon çinde üretiliyor:hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arkadaşlar şirketler farklı ülkelerde olabilir fakat benim bildiğim iphone dahil çoğu telefon çinde üretiliyor:hmmm

Üretimini daha ucuza getiriyorlar. Yoksa Çin'de üretilmezse bizde daha pahalıya satın alırız.

Astrosman

Astrosman

Üye
General mobile discovery :oke: :yuru