kim üretiyorişlemcide aynı![]()
s4 te çift işlemci var biri 1.2 ghz yanı mg discovery le aynı diğeride 1.6 ghz
- - - Eklendi - - -
yooköyle bi beklentıye gırmeyın
gm kendısı uretmyor telefonu sadece türkiyeye kendı adında getırıyor
kim üretiyor

arada 1500 tl fark var bırakında 533 mhz farkı olsun ben heveslendim vallahi 603 ü satınca direk GM alırım

çin miAlınası bir telefon olsa da Çin malı olması telefondan soğutuyor.

çin mi![]()
- - - Eklendi - - -
samsung un da çoğu modeli çinde üretiliyor üretim ucuz olduğundan bu telefon çinde üretiliyor ama amerikanın şirketiymiş
evet generalin üretmediğini ilk öğrenenlerdenim blu adında bir şirket üretiyor ufak bi ayrıntı var bu amerikanın şirketiEvet Çin.. Telefonu General Mobile üretmiyor ki. Sadece üstüne logosunu basıyor o kadar.
evet generalin üretmediğini ilk öğrenenlerdenim blu adında bir şirket üretiyor ufak bi ayrıntı var bu amerikanın şirketi![]()
gerekli ayrıntı : BLU Products’tan uygun fiyatlı çift sim kartlı LIFE Serisi akıllı telefonlar duyuruldu

Çin malıda olsa donanımsal olarak sorun olmadığı sürece Dikkatli kullanırsan baya bi qötürür bu telefonBlu adinda bir cin firmasi

Üreticisi general mobile Değilkomik misiniz siz, general mobile'a amerikan markası, çin markası demişsiniz vikipediden bakar insan en azından. halk tv ulusal kanal falan da izleyin tam olsun![]()
arkadaşlar şirketler farklı ülkelerde olabilir fakat benim bildiğim iphone dahil çoğu telefon çinde üretiliyor![]()