320x240 Türkçe Oyunlar ve İstekler - Herkes Paylaşabilir...

Sponsorlu Bağlantılar

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
320x240 Türkçe Oyunlar ve İstekler - Herkes Paylaşabilir...

G.I. Joe - Kobranın Yüselişi TÜRKÇE 320x240 C3-00 :

Sizdende dosyalar bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: fyigit6

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Dimer

Üye
Ancient empires IV Dark.jar oyununu yukluyorum aciyor ama klavyeleri kullanamiyorum.telefonum nokia Asha 302.. Ve Shadow zone oyununun ikinci versiyonu varsa lutfen bildirirmisiz?simdiden tesekkurler

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Ancient empires IV Dark.jar oyununu yukluyorum aciyor ama klavyeleri kullanamiyorum.telefonum nokia Asha 302.. Ve Shadow zone oyununun ikinci versiyonu varsa lutfen bildirirmisiz?simdiden tesekkurler

kardeş en sol alt köşediki "işlev tuşuna " 2 kere bas oluyor..

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
telefonla nasil oluyor ?
zaten telefonla tuş açarken bastığın tuşlar varya klavyeli telefonda işlev tuşu en sol alt köşedi ok işareti gibi bişey ona oyunu aç 2 kere bas oluyor

siel

siel

Üye
kardeş [h=3] diye oyun var türkçeleştirebilirmisin ? işte resim[/h]

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
kardeş diye oyun var türkçeleştirebilirmisin ? işte resim

denerim kardeş ben sana mesaj atarım yapabilirsem

- - - Eklendi - - -

kardeş diye oyun var türkçeleştirebilirmisin ? işte resim

denerim kardeş ben sana mesaj atarım yapabilirsem

Dimer

Üye
zaten telefonla tuş açarken bastığın tuşlar varya klavyeli telefonda işlev tuşu en sol alt köşedi ok işareti gibi bişey ona oyunu aç 2 kere bas oluyor

evet anladim ama Ancient IV oyununda ekran boyutu buyuk malesef o yuzden hata veriyor :(

emresenosun

Üye
icinde Galatasarayin yeni halinin oldugu sneijder drogba vs.. li pes istiyorum kardes

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
icinde Galatasarayin yeni halinin oldugu sneijder drogba vs.. li pes istiyorum kardes

tamam kardeş sana Pes Güncel kadro linkini 1 haftaya mesaj olarak atıcam

- - - Eklendi - - -

link burda telefonun 6600 a göre uygundur... : http://www.maxicep.com/attachments/146065d1355231346/

NOT : TÜRKÇE + 2013 GÜNCEL + NTV SPOR VS. AMBLEMLERİ [ 2013 GÜNCELLEME İSTEDİĞİN GİBİ HALLETİM ]

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye

- - - Eklendi - - -

link burda telefonun 6600 a göre uygundur... : http://www.maxicep.com/attachments/146065d1355231346/

NOT : TÜRKÇE + 2013 GÜNCEL + NTV SPOR VS. AMBLEMLERİ [ 2013 GÜNCELLEME İSTEDİĞİN GİBİ HALLETİM ]

o oyunu sen yapmadın kimi kandırıyon?

- - - Eklendi - - -

coply123 arkadaş yaptı http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/pes-2013-240x320-ntv-spor-ablemli-704811.html

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi

o oyunu sen yapmadın kimi kandırıyon?

- - - Eklendi - - -

coply123 arkadaş yaptı http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/pes-2013-240x320-ntv-spor-ablemli-704811.html

ben ben yapdım demedimki arakdaş bulamamış ona linkini attım benim konularaıma karışırsan seni admine şikayet etcem mesaj bile atma benim konularıma

- - - Eklendi - - -

ben ben yapdım demedimki arakdaş bulamamış ona linkini attım benim konularaıma karışırsan seni admine şikayet etcem mesaj bile atma benim konularıma

herşeye ters tepki veriyon sen sözde oyun türkçeleştricektin noldu ... heralde bi 60 yaşında felan bitiririsin kısa diyaloglu bir oyunu

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
sen kendine bak istek oyunları türkçeleştirsene bide hava yapıyodun

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
sen kendine bak istek oyunları türkçeleştirsene bide hava yapıyodun

ne diyon bak java konularına paylaştım bi tane sen daha az diyalogluları yapamıyon ben hızlı ve öfklei 6 üzerinde çalışym

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
yapamıcan bişey için ugraşma :D

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
artık pek nokia kullanan yok o yüzden gerek yok.

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt