lostun türkçesi yokki. Biliyorum belki yapabilir diye yazdım. :D :D :D
Andre10 Üye quantumof' Alıntı: lostun türkçesi yokki. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum belki yapabilir diye yazdım.
quantumof' Alıntı: lostun türkçesi yokki. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum belki yapabilir diye yazdım.
TheLastWarrior Üye lost iyi oyunda karakterler pire kadar - - - Eklendi - - - bide lostun sonunda to be contunue yazıyor devam edecek diyor ama gameloft devam oyununu yapmamış oyun alakasız bir yerde bitiyor
lost iyi oyunda karakterler pire kadar - - - Eklendi - - - bide lostun sonunda to be contunue yazıyor devam edecek diyor ama gameloft devam oyununu yapmamış oyun alakasız bir yerde bitiyor
by_aLi_1907 Üye TheLastWarrior' Alıntı: lost iyi oyunda karakterler pire kadar - - - Eklendi - - - bide lostun sonunda to be contunue yazıyor devam edecek diyor ama gameloft devam oyununu yapmamış oyun alakasız bir yerde bitiyor Genişletmek için tıkla ... lost planet var ya
TheLastWarrior' Alıntı: lost iyi oyunda karakterler pire kadar - - - Eklendi - - - bide lostun sonunda to be contunue yazıyor devam edecek diyor ama gameloft devam oyununu yapmamış oyun alakasız bir yerde bitiyor Genişletmek için tıkla ... lost planet var ya
TheLastWarrior Üye quantumof' Alıntı: lost planet var ya Genişletmek için tıkla ... ikisi ayrı şeyler biri film oyunu birisi uzay oyunu isim benzerlikleri var
quantumof' Alıntı: lost planet var ya Genişletmek için tıkla ... ikisi ayrı şeyler biri film oyunu birisi uzay oyunu isim benzerlikleri var
by_aLi_1907 Üye gameloft devam oyunu diye çıkartmıştır onu - - - Eklendi - - - bu aralar hiç oyunda çıkartmıyo zaten
TheLastWarrior Üye tatile çıkmıştır gameloft ekibi geçen senede böyle olmuştu 1 aydan fazla oyun çıkartmamıştı
by_aLi_1907 Üye TheLastWarrior' Alıntı: kendine morukmu diyon la Genişletmek için tıkla ... yo ne alaka
TheLastWarrior Üye quantumof' Alıntı: yo ne alaka Genişletmek için tıkla ... ne bilem lavarayı sen sandım
lavara123 Üye quantumof' Alıntı: as moruk Genişletmek için tıkla ... Saolasın Emi Oğlu :P NOT: Her.: Oyun isteği Alınır - - - Eklendi - - - gjggg' Alıntı: Bana Jenganın C3 versıyonunu bulubılırmısın Genişletmek için tıkla ... Malesef Yok Ancak Birisi Editleyip Paylaşırsa Olur
quantumof' Alıntı: as moruk Genişletmek için tıkla ... Saolasın Emi Oğlu :P NOT: Her.: Oyun isteği Alınır - - - Eklendi - - - gjggg' Alıntı: Bana Jenganın C3 versıyonunu bulubılırmısın Genişletmek için tıkla ... Malesef Yok Ancak Birisi Editleyip Paylaşırsa Olur