HaklıSorumu şimdi bu![]()

ön tarafı gayet dayanıklı ama arka plastik ama sonucta oda değiştiiliyo yani sıkıntı değil ayrıca silikon kılıf kullanmak en mantıklısıGm discovery nin malı kalitesiz diye bir konu görmüştüm bi forumda

ön tarafı gayet dayanıklı ama arka plastik ama sonucta oda değiştiiliyo yani sıkıntı değil ayrıca silikon kılıf kullanmak en mantıklısı![]()
toplu sipariş alınır getirilir yada çin el atar anında çin malalrı gelirkılıf ve batarya şimdilik getirilmemiş ,yurtdışından sipariş etmen gerek

işlemcide aynıDiscovery tabii ki. S4 ile aynı Gpu'su.
s4 te çift işlemci var biri 1.2 ghz yanı mg discovery le aynı diğeride 1.6 ghzyookgm bile bombayı patlattı hayırlısı bakalım gmde androidle yükselir heralde
öyle bi beklentıye gırmeyın
gm kendısı uretmyor telefonu sadece türkiyeye kendı adında getırıyorişlemcide aynı![]()
s4 te çift işlemci var biri 1.2 ghz yanı mg discovery le aynı diğeride 1.6 ghz
S4'teki Gpu PowerVr Sgx544 , Gm Discovery'deki de PowerVr Sgx 544. Bilmiyorsan böyle alay çabalarına girme.s4 te 2 işlemci var 1 i 1.6 ghz cortex a15 diğeride 1.2 cortex a7 işlemci değilmi yoksa benmi yanlış hatılıyorum ?
S4'teki Gpu PowerVr Sgx544 , Gm Discovery'deki de PowerVr Sgx 544. Bilmiyorsan böyle alay çabalarına girme.
hım s4 hakkında baya araştırma yapmıştım saatlerce inceleme izlemiştim ama genede bilmediklerim oluyomus ben aynı diye biliyordum :SFrekansı aynı s4 ile türü değil.