2014 MINI Cooper

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 MINI Cooper
[h=2]2014 MINI Cooper casuslarca oldukça yakın açılardan incelendi![/h]
Birkaç ay içerisinde halk ile tanışıyor olacak!
Birkaç ay içerisinde resmi bir tanıtım ile halkın beğenisine sunulması planlanan 2014 model MINI Cooper, bir kez daha casus fotoğrafçıların kameraları tarafından görüntülendi ve bizlerle paylaşıldı.

“MINI” ismini almış olmasına rağmen ünlü ve beğenilen modelin yeni nesli, piyasada mevcut olan son modeline göre hem daha uzun, hem de daha geniş bir araba olacak. Ayrıca daha uzun bir kaputa ev sahipliği yapmaya hazırlanan araç, alt gövdesini tavanına bağlayan direklerde de incelmeye gidecek. Bu değişikliklerin yanı sıra daha küçük bir ön ızgara ile karşımıza çıkaçak olan 2014 MINI Cooper’ın iç kabininde en dikkat çekici ve sıradışı özelliklerden biri olan konsolun ortasında konumladırılmış hız ölçer, yerini geleneksel bir araç gereç takımına bırakıyor olacak.

Yeni MINI Cooper’ın taban modelleri üç silindirli TwinPower motorlardan güç alıyor olacak ancak daha özel versiyonlar olan Cooper S ve JCW modelleri 1.6 litrelik turbolu benzinli motorlar tarafından hayat bulacak. Cooper S ve JCW modellerinde görev yapacak olan donanımlar, söylentilere göre Cooper S modelinde 178 beygir ve sınıfının en kaliteli aracı olacak olan John Cooper Works modelinde ise 217 beygir üretiyor olacak.

Aracın halkın beğenisine sunulması için ise Eylül ayındaki 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı’ndan daha yakın ve daha uygun herhangi bir alternatif görünmüyor!

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Enes

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi çok mu aramışlar bu deseni :D

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o desen değil kamufle araç daha çıkmadı bu fotolar gizli çekim :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Biz millet olarak okumayı pek sevmeyiz yazılarda herşey söyleniyor halbuki :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Enes
Enes

Enes

Üye
  • Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
Kamufle araç yapmışlar iyi güzelde bunları nerede kullanıcaklar merak etmemek elde değil :hmmm

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kamufle araç yapmışlar iyi güzelde bunları nerede kullanıcaklar merak etmemek elde değil :hmmm

Allah rızası için şu konudaki yazıları okuyun :D

Kardeşim çıkmayan araçları test için kullanıma açıyorlar ve araç çıkmadan resimleri dağılmasın şekli şemali belli olmasın diye kamufle ediyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
RowneSM

RowneSM

Üye

Allah rızası için şu konudaki yazıları okuyun :D

Kardeşim çıkmayan araçları test için kullanıma açıyorlar ve araç çıkmadan resimleri dağılmasın şekli şemali belli olmasın diye kamufle ediyorlar :)

Yazıyı okumaya üşendim desem yeridir :D Benim yazdığımda saçma olmuş ama neyse yazıyı okumadık bayağıda fail olduk neyse az önce okumuştum sonra yazdığımın gereksiz olduğunu bende anladım ama işte değiştirmedim kalsın yabancı yok :D

• Beğen
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi casuslar bildiğin çok net bir şekilde röntgenlemişler :D Bu arada adamlar arabayı saklamayı bilmiyorlar mı? :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Güzelmiş. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Üretim aşamasında gösterilmeyen konsept telefonlarolur ya bunlarda öyle işte,konsept araçlar seri üretime geçmeden test aşamaları oluyor biz tanıtmadan kimse öğrenmesin diye aracı kaplıyorlar aslında bu aracı kaplama eskiden bilinmezdi şimdi bilen kişiler çoğalınca,ilk gördükleri yerde resimlerini çekiyorlar. Bizim burada doblo,veya burada üretimi olan başka konsept araçları olsa sokaklarda gezse ertesi güne ne olur merak ederim,tabi önce çölde test edilmeyeceğine göre ilk istikamet şile sahilinde kumluk bir bölgede sürüş olur heralde

MaxipmaN

Üye
sanki büyümüş gibi :D

Baskentliia

Baskentliia

Üye
pahalıdır

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Pahalıda olsa sağlam oluyor sonuçta bir nevi bmw üretimi,bmw alamayanlar için iyi bir aternatif aynı şekilde wolks. Alamayanlar için skoda da alternetif onuda wolks. Üretiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt