LG E610/E612/E615 Bootloader Kilidini Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

alperwan

Üye
yok yok kernel değil. Kernel'de problem yok. L5'e MIUI v5 Portlayacaktım. Portladım sorunsuzca. ama Telefon birdaha açılmadı.

- - - Eklendi - - -

Eğerki Ext2 ve 3 İşlemiyor direk FAT veya FAT 32 Yap kesin Taşır uygulamaları.
Son olarak kerneli cwmden direk sd karttan secip flaslicaz demi oncesinde bi isleme gerek yok

- - - Eklendi - - -

Ikinci sorum bu kernel overclock destekliyor mu ?

alperwan

Üye

Iki evet :) simdi 4.1.2 ye bu kerneli yuklicem ve bi sorun olmicak demi cekimserim biraz :)

- - - Eklendi - - -

20C kdzsi yuklu

- - - Eklendi - - -

Tam ogrenmek istedigim bu kernel cm veya baska bir romun kerneli degil , lg nin orjinal romu icin yapilmis bi kernel degil mi ?

alperwan

Üye
Kardes bi cevap ver cevabini bekliyorum yuklemek icin ?

alperwan

Üye
Hadi bismillah

- - - Eklendi - - -

Sabah deneyip yazicam. Bu telefona ne zaman gece bir islem yapsam hep sorun cikiyor :D

alperwan

Üye
Her seferinde bi aksilik var. Kerneli yuklemeden once olasi bi soruna karsi kdz updaterin calisdigina emin olmak istedim , kdz updater extract file error hatasi veriyor. Bu hata duzelmeden kerneli yapamam. Bi sorun oldugunda kdz yukleyemezsem kotu olur.

- - - Eklendi - - -

Var mi bu hatanin cozumunu bilen ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Her seferinde bi aksilik var. Kerneli yuklemeden once olasi bi soruna karsi kdz updaterin calisdigina emin olmak istedim , kdz updater extract file error hatasi veriyor. Bu hata duzelmeden kerneli yapamam. Bi sorun oldugunda kdz yukleyemezsem kotu olur.

- - - Eklendi - - -

Var mi bu hatanin cozumunu bilen ?

Kdznin olduğu yere bi .dz dosyası acıyo onu silip yeniden kurun olmadı baska bi klasore at kdzyi

alperwan

Üye

10 farkli kdz denedim yine olmadi :) baska cozum bulamiyorum tikandim kaldim. Aklima gelen tek sey c diskimde 1.5 gb yerim bos daha fazla alan acamiyorum. Sorun bu olabilir ama sanmiyorum cunku 1 hafta boyunca ayni hatayi aliyordum sans eseri bi gun actim bilgisayari birden oldu

- - - Eklendi - - -

Yine oldu :D gecen seferde herseyi denedim olmuyor yazmistim ardindan olmustu bu seferde aynisi oldu :D

alperwan

Üye
Evet kerneli yukledim islemcim 1000 mhz de calisiyor sukur :D acaba bu alt paneldeki dokunmatik tuslari mesaj geldiginde yanip sonen bi bildirim isigi gibi kullanma sansimiz var mi ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Evet kerneli yukledim islemcim 1000 mhz de calisiyor sukur :D acaba bu alt paneldeki dokunmatik tuslari mesaj geldiginde yanip sonen bi bildirim isigi gibi kullanma sansimiz var mi ?

O bizi aşar. Bide 10.1 çıktı link atıcam hiç denemedim.

alperwan

Üye
CM10'da devam ediyorda 10.1 Unofficial olduğu için suanlık sorun yok. Sadece Bluetooth çalışmıyor.

Oo o zaman kotu. Aslinda cm10 kurdugumda memnundum fakat birinci eksisi uygulamalari klasor altinda toplayamiyosun menude. Bir digeri cozunurluk cok kotu , sonuncusu ise dosya yoneticisinde bellek kartini goremiyosun. Bu üç sorun olmasa kullanmaya devam edebilirdim.

- - - Eklendi - - -

Hadi dosya yoneticisi sorununu cozduk diyelim 3. Parti bi yazilim yuklerim ama cozunurluk ve menude duzenleme yapamama cok büyük eksi.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Oo o zaman kotu. Aslinda cm10 kurdugumda memnundum fakat birinci eksisi uygulamalari klasor altinda toplayamiyosun menude. Bir digeri cozunurluk cok kotu , sonuncusu ise dosya yoneticisinde bellek kartini goremiyosun. Bu üç sorun olmasa kullanmaya devam edebilirdim.

- - - Eklendi - - -

Hadi dosya yoneticisi sorununu cozduk diyelim 3. Parti bi yazilim yuklerim ama cozunurluk ve menude duzenleme yapamama cok büyük eksi.

Çözünürlük evet kötü ama 4.2.2de nasıl çok merak ediyorum

alperwan

Üye
Çözünürlük evet kötü ama 4.2.2de nasıl çok merak ediyorum

Cozunurluk icin kernel sorunu cozuyor diyolar ama denemedim. 4.2.2 De bluetooth sorunu cozulmezse yuklemeyi dusunmuyorum

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Cozunurluk icin kernel sorunu cozuyor diyolar ama denemedim. 4.2.2 De bluetooth sorunu cozulmezse yuklemeyi dusunmuyorum

Zaten beta 1 bu zamanla düzelecektir. Telefonum gelsin hemen kuracağım.

alperwan

Üye
Zaten beta 1 bu zamanla düzelecektir. Telefonum gelsin hemen kuracağım.
bakalım. şu çözünürlük sorunu keşke olmasaydı 1 saniye durmaz hemen yüklerdim cm10 nu

- - - Eklendi - - -

@Aytu 10.1 in linkini verde bi deniyelim. Aksam yukler ekran alintilarini paylasirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt