Windows 8.1 Önizlemesi'ni İndirin!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows 8.1 Önizlemesi'ni İndirin!

Windows 8.1 Önizlemesi'ni indirmek için şu adımları izleyin:

• Bu sayfadaki seçeneğine dokunun ya da tıklatın ve yönergeleri izleyin.
  • Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istendiğinde yeniden başlatın ve güncellemeyi Windows Mağazası'ndan indirmek için görünen iletiye dokunun veya tıklayın.
  • Mağaza'da, güncellemeyi indirmek ve yüklemeyi tamamlamak için yönergeleri izleyin.

• İndirmeden önce aklınızda bulunsun: Kurtarma medyanız yoksa gerektiğinde Windows 8'e dönebilmeniz için Windows 8.1 Önizlemesi'ni yüklemeden önce öneririz.
  • Bilgisayarınızda Windows 8 Enterprise veya Windows 8 Enterprise Evaluation çalıştırıyorsanız gerekir.
  • Sistem gereksinimlerini, destek seçeneklerini ve ek bilgileri bölümünde ve bu sayfadaki bağlantılarda bulabilirsiniz.
Windows 8.1 Önizlemesi, ticari olarak yayımlanmadan önce büyük ölçüde değişikliğe uğrayabilecek bir yayım öncesi yazılımdır. Microsoft, burada sağlanan bilgilerle ilgili doğrudan veya dolaylı olarak garanti vermez. Bazı ürün özellikleri ve işlevleri için ek donanım ya da yazılımların yüklenmesi gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi

smh60

smh60

Üye
:tşk:

bayon

Üye
normalde ne zaman yayınlanacak bu ? bilginiz varmı

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Normalde derken tam sürüm mü?

Uhops

Uhops

Üye
ıkacak olan win8,1 in normal win8 den performans farkı varmı acaba??:hmmm

bayon

Üye
ıkacak olan win8,1 in normal win8 den performans farkı varmı acaba??:hmmm

Şuan yüklüyorm performan farkını söylerim ama büyük ihtimal daha hızlı olur ondan

- - - Eklendi - - -

malesef yükleyemedi önce ki windows sürümünü tekrar yüklüyo şuan :( ayrıca 2 saatten aşağı yüklenmiyo yükleyecekler ona göre zamanlama yapsın

tiikerien

Üye
windows 8i olanlara da,tam sürümü satacaklar mı yoksa ücretsiz güncellenebilecek mi

bayon

Üye
ücretsiz güncellenecek

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yükleyen varmı

ecel54

ecel54

Üye

Şuan yüklüyorm performan farkını söylerim ama büyük ihtimal daha hızlı olur ondan

- - - Eklendi - - -

malesef yükleyemedi önce ki windows sürümünü tekrar yüklüyo şuan :( ayrıca 2 saatten aşağı yüklenmiyo yükleyecekler ona göre zamanlama yapsın

bendede aynısı oldu. Bende windows 8in yanına kuracam :D

Invoke

Invoke

Üye
Çok yüklendiler heralde, 195kb ile iniyordu 1küsür gb inmişti internetim gitti :/

bayon

Üye
iso dosyası ile kurcam çıkmış

- - - Eklendi - - -

arkdaşlar 8.1 i yükledim şiddetle tavsiye ediyorum bi kere internet explore 11 harika olmuş hız felan cok iyi ( format atarak yükledim)

Üst Alt