Nereden geldi onca virüs Arkadaş ??

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Nereden geldi onca virüs Arkadaş ??
Laptopta internet bağlantısı da yok. Sadece USB koyarım bazen. Ama bu kadarını ilk defa görüyorum... Ve üstelik sadece D Diskindn çıktı bu kadar virüs C den bakalım ne kadar çıkacak

Puck

Puck

Üye
sandığım kadarıyla başımada gelmişti bu olay şöyle söyliyim virus jeefo a diye bi virüs var bütün herşeye bulaşıyor anti virüsler o virüsü silerken dosyalarınıda siler dikkat et ama ben araştırıp bulmuştum sophos un remover ı var o dosyaları kurtarıp siliyor virüsü

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kendini surekli kopyalayarak cogaldiklari icin oyleler. Benim usb'mden 19600 civarinda virus cikmisti :ehe

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
sandığım kadarıyla başımada gelmişti bu olay şöyle söyliyim virus jeefo a diye bi virüs var bütün herşeye bulaşıyor anti virüsler o virüsü silerken dosyalarınıda siler dikkat et ama ben araştırıp bulmuştum sophos un remover ı var o dosyaları kurtarıp siliyor virüsü

Evet Bende ondan korkuyorum. Onarmaya çalıştım ama onarmadı tehlike olarak yüksek risk kategorisnde. Sophos dediğin program yarar mi acaba işe Bende de

- - - Eklendi - - -

Kendini surekli kopyalayarak cogaldiklari icin oyleler. Benim usb'mden 19600 civarinda virus cikmisti :ehe

sadece 19600cik mi ? :)

Puck

Puck

Üye
Link vermek yasak mı bilmiyorumda google a yaz "sophos jeefo removal" diye ücretsiz hemde bende işe yaramıştı sendede işe yarayacaktır :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Usbleri, bilgisayarları virüsle yaşamaya alıştırın :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eser Security 6 yükle derim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Onun yerine combofix kullanmani tavsiye ederim daha profesyonel bir yazilim ama cok guclu dikkatli kullanmak gerek

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
herkes birsey tavsiye ediyor Arkadaş hangisini indireyim :)

-efşan

-efşan

Üye
Virüs olmayan bir bilgisayar bir hiç'tir. :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Combofix bazen kayıt defterinde değişiklik yapıp cihazı perte çıkarabiliyor.

Puck

Puck

Üye
anti virüsler o dosyalarınıda siler sıkıntı yoksa senin için istediğini kullan :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Comodo tarafindan sunulmus ve hemen hemen tum virusleri haklayabilen mükemmel bir yazılım. Cok kucuk olmasina ragmen inanilmaz guclu bir yazilim. Maalesef aktif koruma saglayamiyor ama comodo'nun antivirusude gayet guclu

-efşan

-efşan

Üye
Combofix en stabil Windows XP'de çalışır. Diğer sistemlerde Ottoman Tiger'ın da dediği gibi hatalar söz konusu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Comodo tarafindan sunulmus ve hemen hemen tum virusleri haklayabilen mükemmel bir yazılım. Cok kucuk olmasina ragmen inanilmaz guclu bir yazilim. Maalesef aktif koruma saglayamiyor ama comodo'nun antivirusude gayet guclu

avastı kaldırıp dediğinizi Yükleyecegm. Inşallah faydasını görürüm. Avast ta olduğu gibi 6bin virüs bulaşmaz cihaz a

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bende oyle duydum ama defalarca windows 7 de denedim ve hic bir sorun cikarmadi :) az sonra yemekten sonra tekrar bir deneyecegim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Combofix en stabil Windows XP'de çalışır. Diğer sistemlerde Ottoman Tiger'ın da dediği gibi hatalar söz konusu olabilir.

windows 7ye kuracağım da acaba hangi hataları veriyor xp dışında ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Sistemi direk cokertebiliyor :ehe ama az sonra deneyecegin bir kez daha sorun cikmazsa haber vericem. Ayrica kurulmadan calisiyor combofix

Takipçi Satın Al

Üst Alt