Nereden geldi onca virüs Arkadaş ??

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sistemi direk cokertebiliyor :ehe ama az sonra deneyecegin bir kez daha sorun cikmazsa haber vericem. Ayrica kurulmadan calisiyor combofix

sistem i mi çökertiyor ?:) dediğin kadar güçlüymus anlaşılan

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Aynen oyle :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Su an windows 7 de bir kez daha deniyorum bakalim sorun olacak mi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Demin denedim hic bir sorun yok gonul rahatligiyla kullanin

-Emre

-Emre

Üye
Dye de bulaşmış. Görev yöneticisi kayıt defteri, sistem geri yükleme açılıyor mu? Bir de dikkat et musallat exe ya da özel Dosyalar exe gibi programlar görürsen bana pm at yardimci olayım. Ha bir de bu Dedgim musallat virüsü her klasörün içine klasör görünümlü girdiği klasörün adını taşıyan exelr oluşturur. Mesela müzik diye bi klasör var içine müzik.exe diye bi program atıyor ve siz bunu calistirdiginizda kendini daha çok kopyaliyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Dye de bulaşmış. Görev yöneticisi kayıt defteri, sistem geri yükleme açılıyor mu? Bir de dikkat et musallat exe ya da özel Dosyalar exe gibi programlar görürsen bana pm at yardimci olayım. Ha bir de bu Dedgim musallat virüsü her klasörün içine klasör görünümlü girdiği klasörün adını taşıyan exelr oluşturur. Mesela müzik diye bi klasör var içine müzik.exe diye bi program atıyor ve siz bunu calistirdiginizda kendini daha çok kopyaliyor

Evet Evet aynen öyle görüntüler klasörm var açtığım da yine aynı ad ile başka klasör oluyor . Nasıl önünegeceblrm bunun ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt