Hepsiburada.com ve codegen ultimix 88 acil

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada.com ve codegen ultimix 88 acil
arkadaşlar codegen ultimix 88 sipariş etmek istiyorum.İSTANBUL GÜNGÖRENDE OTURUYORUM VE SİZCE KARGO FİYATI NE KADAR GELİR ve BU CODEGEN MARKALI URUN HAKKINDAKI YORUMLARINIZI ALABILIRMIYM SZCE O FİYATA DAHA İYİSİNİ ALABİLİRMİYİM SAGOLUN BİDE KARGO SURESININ 4 GUN OLDUGUN YAZIYOR SİZCE DAHA AZ VAKİTTEMİ GELİR? İYİ GÜNLER

Lohengram

Lohengram

Üye
İdare edecektir ve kargo fiyatı en fazla 10 TL olcaktır :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
özellikler fena değil ama ekrandan hiç birşey beklemeyin size söyliyim

nazlican

Üye
kargo ücreti+kapıda ödeme yaparsan bide kapıda ödeme ücreti alıyorlar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Ekrandan bişi beklemeyin derken:d

- - - Eklendi - - -

KARDEŞİM 270TLYE DAHA İYİ TABLET BUL ÖZELLİK BAKIMINDAN SANA BEDAVAYA ALICAM TABİKİ İŞLEMCİ 2CEKİRDEKDEN İYİ OLICAK OYLE Bİ TABLET YOK 260TLYE +5HEDİYESİ VAR 1000TL VERSEM HAKLISIN AMA 270TLLIK COGU TABLETIN EKRAN VE OZELLIKLERI GECİYOR.KULLANICI YORUMLARIDA İYİ 1KİŞİ KOTU YAZMIS DIYE O TABLETE KOTU DEMEK OLMAZ.iyi günler

Lohengram

Lohengram

Üye
Ekrandan bişi beklemeyin derken:d

- - - Eklendi - - -

KARDEŞİM 270TLYE DAHA İYİ TABLET BUL ÖZELLİK BAKIMINDAN SANA BEDAVAYA ALICAM TABİKİ İŞLEMCİ 2CEKİRDEKDEN İYİ OLICAK OYLE Bİ TABLET YOK 260TLYE +5HEDİYESİ VAR 1000TL VERSEM HAKLISIN AMA 270TLLIK COGU TABLETIN EKRAN VE OZELLIKLERI GECİYOR.KULLANICI YORUMLARIDA İYİ 1KİŞİ KOTU YAZMIS DIYE O TABLETE KOTU DEMEK OLMAZ.iyi günler

Kardeşim bizim komşu aldı 270 liraya dokunmatiği iyinin altında marka Hİ-LEVEL buda onun gibi olabilir risk alcaksan al :megafon:

enterneoll

enterneoll

Üye
abi genel olarak bu fiyat aralığındaki tablettlerin dokunmatiği kötü :D

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bizde :D nexus gibi performans aramıyoruzki:D ne yaptınız siz ben 150tllık codegenın yine tabletim var dokunmatigi iyi kasmalar oluyor ama o işlemciyisyle ilgili sizin dokunmatigi kotu dediginiz nasıl oluyorki.D

Lohengram

Lohengram

Üye
kardeşim bizde :D nexus gibi performans aramıyoruzki:D ne yaptınız siz ben 150tllık codegenın yine tabletim var dokunmatigi iyi kasmalar oluyor ama o işlemciyisyle ilgili sizin dokunmatigi kotu dediginiz nasıl oluyorki.D

Hassasiyet kötü oluyor yani hantal[SERT]verimsiz :oke:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ekrana dokunuyorsun işlemiyor daha ne kadar kotu olabilir ki

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
zafer kardeşim sen cok keskin konusuyorsun kullandınmı bu ürünü bu kadar net cevap veriyorsun:D bu ürün pipo s2 youtuben alıstır ekran hassasiyetinin sabundan daha iyi oldugunu gorursun:D ezbere iş yapmayın lütfen .D

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kargo en gec 1 haftada geliyo ama bn bi kere aldim ordan ürün bi daha da almam

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bana gelen ürünler hepsi ezik büzük dambıl seti aldım sipariş verdiğim setin rengi gelmedi eldivenleri defonlu çıktı bilek kasi için aldigim yayların süngerleri erimiş paslı geldi kesinlikle almam bi daha

achambo

achambo

Üye
500 mah pil yazıyo:zong:

- - - Eklendi - - -

enterneoll

enterneoll

Üye
500 amper saat çalıştırırır anca :D yanlış yazılmıştır

Kurfali66

Üye
Tablet genel olarak iyi güzel 1GB ram mali 400 grafik işlemci ve 1.6 duad core işlemcisi s2 gibi bir şey ekranı IPS diyor gerçekten IPS ise bu fiyata imkansız ıps olamaz. 8GB az ama arttırılabilir diyor 32 gb hafıza kartı 75tl civarı aksesuar hediye setindeki kulaklık sennheiserin kulaklığı 30tllik güzel bir kulaklık kaliteli ve sağlam onu da yollayacaklarını zannetmiyorum. Kutudan süpriz çıkabilir. Yine de senin tercihin bu fiyat aralığı böyle malesef.

Takipçi Satın Al

Üst Alt