Hepsiburada.com ve codegen ultimix 88 acil

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ekran ıps 180 DERECEDE AYNI GOSTERIYOR 500MAH DEGIL PIL 5000MAHDIR VE 6SAAT GIDIYOR.d 500MAH PILMI OLURMUS ARKADASIM.d 5000MAH :d NORMAL TABLETLERDE 3000MAH KULLANILIYOR 3SAAT GIDIYOR BUNDA 5000 GAET İYİ İYİ GÜNLER

- - - Eklendi - - -

KILIFI KALİTELİ KULAKLIK GUZEL BİR KULKLIGA BENZIYOR OYLE 5TLYE ALINAN KULAKLIKLARDAN DEGIL DISARINDAN BAKILINCA PROF. OYUNCU KULAKLIGINA BENZIYOR KULAK ICI HDMI KABLOSU KALİTELİ KALIN GÜZEL YANİ 10 NUMARA CİHAZ 250TLYE EN İYİ ALINABILCEK CİHAZ 80TL ORTALAMA HEDİYE VERİYOR DAHA NE OLSUN ARKADAŞIM 8İNC 4.3 OLDUGUNDAN DAHA BUYUK GOSTERİYOR AYNI İPAD :d

kubi_20

Üye
Duymak istediğin şeyi ben söyliyim kardeşim. Dün sipariş verdim bugün yola çikti. Bu özelliklerde bu fiyata tablet bul, gel beni bul

aleranol

aleranol

Üye
Dostum kazik yeme alma. Mali 400+ips ekran zaten200 lira kimi kandiriyorlar?

Pianist07

Pianist07

Üye
O fiyata tablet adamı kanser eder. Almaman daha iyi.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Ben meyvanın içini açmadan iyi mi kötümü bilemem yeğen :) diyor Ramiz dayi şaka bi yana deneme şansın varsa al bi dene o özellikleri yazıyorlar tamam kağıt üstünde ama pratikte iyi çıkmayabilir ekran çözünürlüğüne de dikkat et piksel piksel sayma sonra hadi sana kolay gelsin.

anilari35

anilari35

Üye
bence o tablet bana pek iç açıcı gelmedi rockship olurmu hiç ya ayrıca ekran da pek iyi değil o fiyatlara alabilecegın

ainol novo 7 crystal var azcık daha zorlarsan 300 tl gibi zorlarsan novo 7 venus var 4 çekirdekli işlemci bu

birde ainol modellerine bakabilrsin d708 d710 falan bu cihazlardan birini al bence o fiyatlara paranın karşlığını alacaksınndır

PremiumWork

PremiumWork

Üye
kardeşim ekran ıps 180 DERECEDE AYNI GOSTERIYOR 500MAH DEGIL PIL 5000MAHDIR VE 6SAAT GIDIYOR.d 500MAH PILMI OLURMUS ARKADASIM.d 5000MAH :d NORMAL TABLETLERDE 3000MAH KULLANILIYOR 3SAAT GIDIYOR BUNDA 5000 GAET İYİ İYİ GÜNLER

- - - Eklendi - - -

KILIFI KALİTELİ KULAKLIK GUZEL BİR KULKLIGA BENZIYOR OYLE 5TLYE ALINAN KULAKLIKLARDAN DEGIL DISARINDAN BAKILINCA PROF. OYUNCU KULAKLIGINA BENZIYOR KULAK ICI HDMI KABLOSU KALİTELİ KALIN GÜZEL YANİ 10 NUMARA CİHAZ 250TLYE EN İYİ ALINABILCEK CİHAZ 80TL ORTALAMA HEDİYE VERİYOR DAHA NE OLSUN ARKADAŞIM 8İNC 4.3 OLDUGUNDAN DAHA BUYUK GOSTERİYOR AYNI İPAD :d

:hmmm , Resim veya video atabilirmisin?

genso

Üye
Kardeşim Bu Sitede Daha Ucuz Ve Kargo Bedava Ben Aldım Memnunum Batarya Oyunda 4 Saati Buluyo Filmde Kütahyadan Çanakkaleye (Yaklaşık 6 Saat) Yetti.Ekran IPS Ancak Berbat Bir IPS Kulaklık Çok Dandik Bişey Değil Çok Süper Bişey De Değil Orta Derece Dokunmatiğide Süper Denemez Ama İyinin Üstünde Fiyatına Göre Çok Normal Bence Bunlar.Sonuç Olarak İpad Performansı Beklememek Lazım Daha Çalıştıramadığı Oyun Görmedim GTA Vice City NFS Most Wanted Max Payne Hepsini Kasmadan Sorunsuz Oynatıyo Kesinlikle Tavsiye Ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt