Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye

rofs2de değiştirdim...10282EDC.txt bu dosyayı ofw den çekip aynı yere aktarman yeterli...

- - - Eklendi - - -

flaşhlayınca bilgilendir beni. sorun bulursanız belirtin çözüp yenilerim linkleri...

Tamamdir aksam eve gidince flashlayavam yine kurcalarim bilgi veririm.

CABBAR

CABBAR

Üye

ajanda güncellemesi sorunu herkezde var demekki bu yazılımla alakalı değil... yazılımla alakası olsa diğer güncellemelerde yüklenmezdi... ekran tuş kilidinde öyle bir hataya rastlamadım belki kullandığın ekran koruyucuda vardır o ama ben hepsini denedim yine öyle bir hata ile karşılaşmadım başka birisinde olursa o zaman bakarız... rica ederim güle güle kullanın...

Ekran koruyucu kullanmıyorum orijinal neyse o çok önemli değil belirtmek istedim sadece. Bi de tavsiyem olacak açılışta NOKIA yazacağına EVOLS yazsa daha güzel olur. Nokia'nın vermediği desteği sen verdin. EVOLS olmasını tercih ederim. Sadece öneri yapıp yapmamak sana kalmış :tebessüm:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bu arada ajanda guncellemesini digerleriyle birlikte toplu yapmayin tek onu guncelleyin oyle oluyor sadece uc bes dakka bekeltiyor aksam onu tek guncelledim oldu.

achambo

achambo

Üye
çok yoğun haber siteleri ve maxicep hariç kasmıyo bende:D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence uda yı tamamen temizlemek Doğru değil.güncellemelerde oradan kullanılan dosyalar mevcut.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
808 C'de boş alan 759 Mb idi Mağaza ve Haritaları yükleyince 722 Mb'a düştü ama genede çok iyi bir değer :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir aksam eve gidince flashlayavam yine kurcalarim bilgi veririm.

tamam

- - - Eklendi - - -

808 C'de boş alan 759 Mb idi Mağaza ve Haritaları yükleyince 722 Mb'a düştü ama genede çok iyi bir değer :oke:

teşekkürler. Güle güle kullanın :)

- - - Eklendi - - -

bence uda yı tamamen temizlemek Doğru değil.güncellemelerde oradan kullanılan dosyalar mevcut.

en çok sosyal ağlar için udada dosyası var siliyorsunuz çalışmıyor diyordular... sosyal ağlar nasıl çalışıyor şimdi... alakası yoktur...

- - - Eklendi - - -

Bu arada ajanda guncellemesini digerleriyle birlikte toplu yapmayin tek onu guncelleyin oyle oluyor sadece uc bes dakka bekeltiyor aksam onu tek guncelledim oldu.
bilgi için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Ekran koruyucu kullanmıyorum orijinal neyse o çok önemli değil belirtmek istedim sadece. Bi de tavsiyem olacak açılışta NOKIA yazacağına EVOLS yazsa daha güzel olur. Nokia'nın vermediği desteği sen verdin. EVOLS olmasını tercih ederim. Sadece öneri yapıp yapmamak sana kalmış :tebessüm:

Ben her cfw mi sıfır reklam üzerine yaptım... Her ne kadar alt yapısıyla oynasamda sonuçta kullanılan cihaz Nokia. hem orjinallikten ödün vermiyor, böyle daha güzel kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

2. Nesil 700 Yazılım Dosyaları Yenilendi

achambo

achambo

Üye
nokiaya diyelim güncelleme diye evolsu versin:D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sosyal ağları bilemeyeceğim ama örnek olarak bende uda'yı tamamen sildiğimde microsoft apps ve diğertüm güncellemeleri aynı anda yükledikten sonra telefon açılmıyordu.donup kalıyordu nokia yazısında.uda'dan bazı programları sildim sadece.şimdi sorun yok.

achambo

achambo

Üye
dm de tarayıcı su gibi maxicepte kaydırması çok kötü:(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sosyal ağları bilemeyeceğim ama örnek olarak bende uda'yı tamamen sildiğimde microsoft apps ve diğertüm güncellemeleri aynı anda yükledikten sonra telefon açılmıyordu.donup kalıyordu nokia yazısında.uda'dan bazı programları sildim sadece.şimdi sorun yok.
güncellemeleri tek tek yükle... eğer udayı boşaltmanın yazılıma etkisi olsaydı, kullanılırken anlaşılırdı...

- - - Eklendi - - -

dm de tarayıcı su gibi maxicepte kaydırması çok kötü:(
dm görsel olarak çok sade... konu düzenlemesinde renklendirme bile yok...

achambo

achambo

Üye

güncellemeleri tek tek yükle... eğer udayı boşaltmanın yazılıma etkisi olsaydı, kullanılırken anlaşılırdı...

- - - Eklendi - - -

dm görsel olarak çok sade... konu düzenlemesinde renklendirme bile yok...

maxicep mobil light sürüm nasıl ki onda kasıyo

CABBAR

CABBAR

Üye
Bi sorum olacak. Ben t9 kullanıyorum ve birçok kelime kaydediyorum. Forumdaki smiley kodlarını bile kaydetmiştim. Şimdi yazılım yenilenince hepsi sıfırlandı. Yeniden kaydetmem gerek. Şimdi kaydedeceklerimi bilgisayara ya da başka Bi yere yedekleme imkanım var mi tekrar flash atarsam kullanırım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tamam dostum önemli değil tek tek kurarız şıvaye şıvaye :)

yaş gününde milletle ilgileniyorsun bravo valla yok mu kutlama falan akşama

tass_co1983

tass_co1983

Üye
bende ekran sıkıntısı var sadece. menüden ayarlara girdiğimde ekran normal ama oradan tema vs. girdiğimde ekran simsiyah :) yeniden flashlayım, düzelir inşallah da sıkıntı olmaz. ama belirtmeliyim fw çok iyi, telefonun hızı vs çok güzel, tekrar eline salık hakan :oke:

- - - Eklendi - - -

Bi sorum olacak. Ben t9 kullanıyorum ve birçok kelime kaydediyorum. Forumdaki smiley kodlarını bile kaydetmiştim. Şimdi yazılım yenilenince hepsi sıfırlandı. Yeniden kaydetmem gerek. Şimdi kaydedeceklerimi bilgisayara ya da başka Bi yere yedekleme imkanım var mi tekrar flash atarsam kullanırım

nokia suite ile backup alırsan sonradan bütün ayarlarını tekrar yükleyebilirsin :oke:

58bekir58

Üye
üstad telefonum n8. flash atarken sw reset seçiyorum ancak yükleme yapmıyor. ne yapmam gerek ?

arslanla

arslanla

Üye
hakan yazılımı yeni yükledim biraz kurcaladım uygulama ve klasör simgeleri güzel olmuş ama eski yazı tipi iyidi alışmıştım ancak bir konuda çok büyük ayıp yaptın okey oyununun adını galatasaray yapmışsın görür görmez değiştirdim bi daha olmasın...:):)

tupyupp

tupyupp

Üye
N8 kullanan birisi kameradan bahsedebilir mi? fotoğraf boyutu ne kadar ve 12 megapiksel seçeneği var mı? Ona göre orjinal dosyalar ile flash atacağım eğer farklı ise..

tass_co1983

tass_co1983

Üye
üstad telefonum n8. flash atarken sw reset seçiyorum ancak yükleme yapmıyor. ne yapmam gerek ?

sw reseti seçme. 1. sayfada phoenix kullanımı var, orada bakarak yaparsan sorunun çözülür :oke:

Üst Alt