reburfish yaınca bu cfw yüklenemiyor neden
sw reset ile refurbish arasındaki fark nedir?
reburfish yaınca bu cfw yüklenemiyor neden
%90'da hata veriyor doğru flaslıyom acaba başka product code olduğu için mi yüklenmiyor acilll yaardım
bu phoenix ile alakalı bir sorun ben başka cfw'de yüklüyorum reburbish yöntemi ile yüklenmiyor yalnızca SW reset ve Update Software ile oluyor Phoenix'in son versiyonu yayınlandı onda bu hata düzeltildi sanırım fakat onunda crak'lisi şu an yok yada ben bulamadım bilgisayara yüklenmiyorreburfish yaınca bu cfw yüklenemiyor neden
sw reset yazılımı atmadan önce hard format atıyor...
- - - Eklendi - - -
sorun değil usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç...
Hakan Bey öncelikle doğum gününüz kutlu olsun yeni cfw içinde teşekkürler,
Flash'ı attım 808'deki ilk gözüme çarpan hata kamera ayarlarında oldu Yaratıcı modda fotoğraf için Çözünürlük 8-5-5 Mp gözüküyor orjinalde 8-5-3 Mp olması gerek diye hatırlıyorum ayrıca 16:9 ve 4:3 seçimi yapılamıyor kamera fotoğraf modunda 4:3 formatında hep video'dada 16:9 formatı sabit ordada çözünürlük 720p tek var 1080p seçeneği yok şimdilik gözüme çarpanlar bunlar..
rica ederim, kamera kalitesi arttı ama o mod uyumsuz. orjinaline çevirilip gün içinde 2. nesillerin yazılım dosyaları yenilenecektir...orijinal coreden mif dosyaları çekip aynı yere at...widget şeffaflıklarını nasıl kaldırabililrim
benim verdiğim linkteki son sürüm cracklidir... ondan sonra çıkmışsa haberim yok...bu phoenix ile alakalı bir sorun ben başka cfw'de yüklüyorum reburbish yöntemi ile yüklenmiyor yalnızca SW reset ve Update Software ile oluyor Phoenix'in son versiyonu yayınlandı onda bu hata düzeltildi sanırım fakat onunda crak'lisi şu an yok yada ben bulamadım bilgisayara yüklenmiyor
Kamerayi eski haline cevirip 2.nesil linklerini yenileyecekmisin hakan ?
Bul kaldırılmış ama taskman ile bakıldığında arka planda çalışıyor görünüyor
Hakan bey phoenix'in en son 2012.50.001.49220 sürümü var ama dediğim gibi ilacı yok.
Ne zaman yenilenecek 1 2 saat icinde yenilermisin ?
hımm bendeki sürüm bu V.2012.50.000.49146. Araştırayım bulursam eklerim konudaki linke indirirsiniz...
- - - Eklendi - - -
şuan dosyaları indirip orjinallerine çevirip yeniliycem linkleri. ama 1 saati bulur upload ağır sürüyor çünkü...
yeniden uygulama falan yukliycez ama olsun 
Tamam ozaman 1 saate olcaksa bekleyimyeniden uygulama falan yukliycez ama olsun
![]()
Hakn abi bazı ekran koruyucuları silmek istiyorum pluginsle sysden silecemde hangisi hangisinin bilmiyorum bi yardım etsen :/
hatasız olsun yeter... zaten güncelleme çıkmayacak artık. Birkez kurarsınız sorunsuz kullanırsınız...
hangisini silmek istiyorsan ismini söyle bana rofs2den sileceğin dosyaları söyleyeyim sana kardeşimHakn abi bazı ekran koruyucuları silmek istiyorum pluginsle sysden silecemde hangisi hangisinin bilmiyorum bi yardım etsen :/
Biraz çokta abi yazyım
hangisini silmek istiyorsan ismini söyle bana rofs2den sileceğin dosyaları söyleyeyim sana kardeşim
nostalji-kırmızı-neonsaat maviyle kırmızı -anna mini - analog 2 ve analog-çiçek bu kadar abi