İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Millet 820 ye güncelleme mi gelmiş WPcentral da dokunmatiği otomatik parlaklıı performans ve stabiliteyi düzenleyen bi güncellemeden bahsediyo 820 için bi denermisiniz interneti olanlar ayarlar kısmındaki telefonu güncelle bölümünden varmı bi şeyler

Lumiance

Lumiance

Üye
Millet 820 ye güncelleme mi gelmiş WPcentral da dokunmatiği otomatik parlaklıı performans ve stabiliteyi düzenleyen bi güncellemeden bahsediyo 820 için bi denermisiniz interneti olanlar ayarlar kısmındaki telefonu güncelle bölümünden varmı bi şeyler

amerikadaki at&t cihazları için geçerli

dakamon

dakamon

Üye
Bizim başımız kelmi yaw o cihazlar bizlerde olanlardan farklı mı ki?

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar az önce çok uzun bi yazı yazdım ve chrome kapanınca gitti yazdıklarım o yüzden özet geçeyim isterseniz.
öncelikle merhaba ben yeni üyeyim
Lumia almak istiyorum ama kararsızım 920 muhteşem bence ama şuan ona verecek param maalesef yok.
520 düşünüyorum ama bu pusula city lens falan olmaması moralimi bozdu o özellikler çok hoşuma gitmişti tanıtımlarda
620 oluyor öyle düşününce ama aradaki farklı özellikler için o kadar ekstra para vermek istemiyorum ayrıca düşük bataryası asıl istememe nedenim
720 çok hoş bataryası bence mükemmel (kağıt üzerinde tabi kullanımını bilemem) ama 512RAMi düşündürüyor uygulama ve oyun için.acaba biraz daha koyup 820 almak mı mantıklı diyorum.çoook kararsızım çok ama 520ye yakınım fiyatı yüzünden ne dersiniz
minimum 1gb ram. 3 kuruş daha biriktir 820 al derim.
ilerde pişman olmaman için.

gerçi ben 1500 / 12 taksit yaptırımda ne oldu
5. taksidini ödedim hala telefonum yok

- - - Eklendi - - -

evet bizim başımız kel, herkese var bize yok :D
önce çin pazarı.borumu.
çinde almazsa sonuç batış.
pazar sahibi o şuan çünkü.
biz ise sadece TC

hezarfencik

hezarfencik

Üye
@papakudioflu @YkPkY teşekkür ederim yorumlarınız için.
Wp evrenine yabancı olduğum için en ucuz model ile biraz bu işe ısınayım dedim sanırım 520 alacağım.ne kadar kullanımı kısa olacak olsa da ve özellikle güncelleme olaylarında çok ah edeceğimi bilsem de ( kaliteli oyunları oynayamayacağım durumunu zaten geçtim ) alacağım sanırım.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
@papakudioflu @YkPkY teşekkür ederim yorumlarınız için.
Wp evrenine yabancı olduğum için en ucuz model ile biraz bu işe ısınayım dedim sanırım 520 alacağım.ne kadar kullanımı kısa olacak olsa da ve özellikle güncelleme olaylarında çok ah edeceğimi bilsem de ( kaliteli oyunları oynayamayacağım durumunu zaten geçtim ) alacağım sanırım.
en azından eksiklerini bilerek bilinçli bir şekilde alacaksın telefonunu, burdaki insanların da istediği de hep bu zaten :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
afwerker

afwerker

Üye
Kardeşim benim kullanıcı adını düzgün yazarsan. Teşekkürler.

kursat99

kursat99

Üye
Hele hele bazıları var WP den mısır patlatmasını beklerken böyle sistem görünce şaşırıyorlar. :D

sympatico

Üye
Microsoft build 2013 den neden haber yok forumda , herkes oku taklidi mi yapıyo ki hani bugündü,yoksa sorun saat farkından mı ? Saat kaçta başlıyor nerede başlıyor bilgi verebilir misiniz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft build 2013 den neden haber yok forumda , herkes oku taklidi mi yapıyo ki hani bugündü,yoksa sorun saat farkından mı ? Saat kaçta başlıyor nerede başlıyor bilgi verebilir misiniz

akşam 18:00'da başlıyor.

dakamon

dakamon

Üye
Build muild hikaye arakdaşlar bizim için. Tamamen PC üzerine olacak pek sanmıyoum telefonlar için bi bölüm olsun. Belki yarım saat belki koca 3 günde.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar bu html5test ne işe yarar bizim telefonların bonusunun puanının diğerlerine göre dusuk olması neyi ifade ediyor.bilgisi olan açıklayabilirmi mümkünse?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu html5test ne işe yarar bizim telefonların bonusunun puanının diğerlerine göre dusuk olması neyi ifade ediyor.bilgisi olan açıklayabilirmi mümkünse?

tarayicinin html5 destegini puanliyor. En basit haliyle internet sitelerinde html5 uzantili uygulamalari caliştirma yetenegini olcuyor. Tabi tam olarak belirleyici ozelligi yok.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Nokia 620 Kullanıcılar listesine ekler misin (Beyaz) bir de 920 kullanıcılar listesinde eski nickim yazıyor onuda duzeltirsen sevinirim 103, Sırada dragon2133 to OzzyStaw :tşk:

- - - Eklendi - - -

Nokia 620 Kullanıcılar listesine ekler misin (Beyaz) bir de 920 kullanıcılar listesinde eski nickim yazıyor onuda duzeltirsen sevinirim 103, Sırada dragon2133 to OzzyStaw :tşk:

- - - Eklendi - - -

Üst Alt