Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

maritimerol

Üye
benim telefonum e65 bende dediginiz herseyi yaptim ama hic bisey farketmedi eyni uyariyi tekrar aliyorum acaba neden olabilir

FerreT

FerreT

Üye
Ozan istediğim imeilerin cer dosyasını gönderdiğin için tşkler :)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
gerçekten güzel bir konu sertifika alma işlemi eline saglık

katara

Üye
ellerine sağlık emeğine sağlık ama bir de yardım isteyenlere yardım edilse daha iyi olucak. herkes problem yaşıyor en azından çoğu kişi... tşk lerin karşılğında bir de yardım edilse......

sahaste

Üye
ya kadeş sana zahmet şu programı sertifikalandırıp [email protected] adresine gönderebilirmisin 2 aydır uğrasıyorum ya sana zahmet imeim:354835017521874

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bu kadar karışık bi işlemin anlatımı gerçekten süperr. ellerine ve emeğine sağlık

çok güzel anlatımdı hep bu şekilde devam BRAVOOO
Tesekkurler arkadaşlar. :oke:
Ozan istediğim imeilerin cer dosyasını gönderdiğin için tşkler :)
Rica ederim arkadasım
ya kadeş sana zahmet şu programı sertifikalandırıp adresine gönderebilirmisin 2 aydır uğrasıyorum ya sana zahmet imeim:354835017521874
Pm Atın Lutfen.

weyselaysel

weyselaysel

Üye
bana cer dosyasını alabilirmisin kardeş.....

blueman92

Üye
dostum cok teşekkür ederim yardımın için.

--------------- Ekleme ---------------

dostum bana key dosyasıda lazım

macloren

Üye
kardeşler bu symbiansigned sitesinden 1 kere sertifika alsak bütün programları yada oyunları signed yapabilirmiyiz şimdiden tşkür ederim cevaplarınız için

Arazlam

Arazlam

Üye
çok teşekkürler çok faydalı olacağından eminim ancak biraz uzun bir anlatım neyse okuyalım bari

rediuhl

Üye
çok güzel anlatmışsın eline saglık ama bi türlü beceremedim bana yardımcı olursan çok sevinirim.
benim tel imei 356260019054527 n73 irremote programını sertifikalandıramadım şimdiden çok tesekkürler.

darkman35

Üye
cok ihtiyacim var bana biri ozelden yardim etsin su signed olayina

tyc

Üye
kardeş çok teşekkür ederim yardımların için. pm attım..

33malikaya

Üye
yineben.. rahatsız etmiyorum inşallah. bi sorunum daha çıktı.

SkyeStream SkyeCaller Pro v1.00 OS9.1 Unsigned BiNPDA adlı programı indirdim telime kurdum ama licence kodunu istiyor..

bulabilirmisiniz rica etsem.. yani sertifikalanması mı gerekiyor onu sorsam daha iii olcak. ilgilenirseniz sevinirim...

teşekkürler...

hunter22

Üye
pm attım inşallah cevap verirsin dostum. şimdiden emeğine sağlık. teşekkürler.

b_reisoglu

b_reisoglu

Üye
bu programın cepte çalışanı varmıdır.

mu86

mu86

Üye
çok Teşekkürler Kardeş..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sertifika isteyenlere artık geç iletmeye basladım.
1-2 gun sarkabiliyor

Nedeni
Hem sertifika isteyen üye sayısı sürekli artıyor gün başına
Hemde symbiansigned , kota koydu ve günde 5 den fazla sertifika yapamıyoruz, mecburen yarına kalıyor.

olivetti

olivetti

Üye
Sertifika isteyenlere artık geç iletmeye basladım.
1-2 gun sarkabiliyor

Nedeni
Hem sertifika isteyen üye sayısı sürekli artıyor gün başına
Hemde symbiansigned , kota koydu ve günde 5 den fazla sertifika yapamıyoruz, mecburen yarına kalıyor.
anlatım için sağol ama siteye kayıt olamadım e haliyle sertifikada alamadım.4 gündür bekliyorum bu süre içinde imei ie 3 tane pm yolladım .hala bir cevap yok ?burdanda veriyorum imei yi 359568011571116 . 4 gündür sertifika diye ağaç oldum burda :agla rica ederim lütfen sertifikamı yollayabilir misin?.bir sertifikada 4 gün sarkmazki .

ozcanmehmet

Üye
sagolasın dostum zor oldu msj takip ederek cer dosyasını aldım.

Üst Alt