bakalm yarn instagram wp ye gelecek mi ..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
bakalm yarn instagram wp ye gelecek mi ..!!!!
26 haziranda instagram wp ye geliyor demistiniz bakalm yarn gelecek mi ..!!!

evarietyw

evarietyw

Üye
Gelmeyecek açıklama yapıldı :)

orian

orian

Üye
İnstagram-Windows Phone 8
meryem uzerli-muhteşem yüzyıl
....!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Her an bir sürpriz de gelebilir, çok umutsuz olmayın ;)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
ÖEY

ÖEY

Üye
Ne uygulamaymış yahu, herkesi bir hallere soktu :D İnşallah gelir de herkesler rahatlar :D Allah'tan kullanmıyorum o uygulamayı, hiç ihtiyaç ta duymadım :D

katil_197

katil_197

Üye
Özgür abi haklı ola olabilir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yahu ne İnstagram viber ve whatsappmış arkadaş. Devlet meselesi oldu çıktı başımıza bu uygulamalar. Üye olmayacağım için çok lazım gelmiyor bana.:P

anilakbay

Üye
İnstance yeterince İnstagram görevi görüyor :) Gelmesede eksikliğini hissetmem :)

kaltintop

kaltintop

Üye
valla onu bilmiyorumda AT&T Lumia 820 için güncelleme çıkmış deyolla

nanotex

nanotex

Üye
Sonunda bize de gelir :D Ama zükerberg atar yaptı bize, instagram ın geleceğini sanmam :D Ha bir de 1 Nisan şakasını unutmadık..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fazla ümitlenmeyin. İnstagram CEO'sunun açıklaması;

We’re not yet on BlackBerry or Windows Phone, so I think those will come before Google Glass,” said Systrom, based on the rationalization that not everyone seems keen on adopting Glass.

anilakbay

Üye
Malesef İnstagram Blackberry ve Windows Phone platformuna ancak 1 yıl sonra gelecekmiş.. Sanırım kullanıcı sayısının artmasını bekliyorlar. Büyük saçmalık!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Malesef İnstagram Blackberry ve Windows Phone platformuna ancak 1 yıl sonra gelecekmiş.. Sanırım kullanıcı sayısının artmasını bekliyorlar. Büyük saçmalık!!

bir yıl sonra değil Google glasstan önce getireceklerini soyluyor.

Üst Alt