Denize kaç dakikada giriyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
Geçen sene sabah 8 de girdim akşam 12 de çıktım. Öğle yemeği ve akşam yemeğini simit sandviç ve poğacayla denizde yaptım.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

-Hokage-

-Hokage-

Üye
Denize yazın tatilde giriyomda iğrenç bişe yav valla hiç sevmiyorum yüzdükten sonra orası iğrenç geliyo

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Denize yazın tatilde giriyomda iğrenç bişe yav valla hiç sevmiyorum yüzdükten sonra orası iğrenç geliyo

Biz kisin ortalarina dogru giriyoruz :zuhaha:

acuxx

acuxx

Üye
ilk şöyle bi bakıyorum ama ayaklarımı değdirmiyorum. sonra 3 den geriyo sayıyorum sonra göbek hizasına kadar koşuyorum sonra atlayıveriyorum. bi ara kendimi hisstemiyorum hemen çıkasın geliyor ama sonra suyun dibine gidiyorum sonra alışıyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Brofist Devs. ve MaxiHan
Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
ilk şöyle bi bakıyorum ama ayaklarımı değdirmiyorum. sonra 3 den geriyo sayıyorum sonra göbek hizasına kadar koşuyorum sonra atlayıveriyorum. bi ara kendimi hisstemiyorum hemen çıkasın geliyor ama sonra suyun dibine gidiyorum sonra alışıyorum. :D

Geçen seneye kadae bende öyle yapiyodum ama şimdi en iyisi iskeleden atlıyon. Hiç düsünme atla,sonra 2-3 dklık kısa süreli transa gir titreme gelsin bağır çaresizce debelen sonra pişman ol atladığın için,bunlar olana kadar suya alıştığını anlayacaksın zaten en sonundada mutlu ol :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
:tşk:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bu gun sabah 4 sn de girdim su cok soguk oldugu icin herkes bana bakti bende dondum ama caktirmadim :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bu gunde 4 saniyede girdim :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Oyle ama bir sure sonra gereksizde olsa rahatsiz etmeye basladi

Üst Alt