Glaxy Ace Avast Firewall Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alpay864

Üye
    Konu Sahibi
Glaxy Ace Avast Firewall Sorunu
Öncelikle şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.s5830i telefonum var facebook paketim olduğu halde diğer uygulamalarda internete otomatik erişiyor.Avast antivirus uygulamasının firewall özelliği ile facebook uygulaması haricindekileri wifi ayarlayarak TL sorununu çözmek istiyorum,fakat hata veriyor DroidWall,Android Firewall uygulamalarındada aynı şekil.Aynı telefonu kullananlar veya sorunun nasıl çözülceğini bilenler yardım edebilirse çok sevinirim.NOT: Telefon'u root'ladım onda bir problem yok.

- - - Eklendi - - -

Bilen yokmu ? Telefonda TL kalmadı paketimi bile kullanamıyorum.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
root firewall uygulamasını dene

alpay864

Üye
    Konu Sahibi
root firewall uygulamasını dene
Denedim sonuç vermedi sendede aynı telefon var sen sorunu nasıl çözdün ?
Link2SD ile tüm sistem uygulamalarını dondurmayı bile denedim yine gidiyor.

Acilen Firewall'ı yapmam gerek.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
firewall uygulamaları çalışabilmek için sadece root ister. rootlu olduğundan bi emin ol bence.

alpay864

Üye
    Konu Sahibi
firewall uygulamaları çalışabilmek için sadece root ister. rootlu olduğundan bi emin ol bence.
Root'luyum sorun yok Link2SD ye izin verip samsung uygulamalarını vs dondurdum çözdüm root olmasaydı hata verirdi zaten menüde superuser var onda bir problem yok ama firewall uygulamalarını açamıyorum google playden indirip kuruyorum ayarları yapıp save rules diyorum tamam diyor Firewall Enabled dedigimde itables rules error 13 gibi hata veriyor bütün firewall uygulamalarında aynı şey senin telefon ile aynı sen nasıl çözdün sorunu rom orijinal mi ? vs vs.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
walla arkadaşım firewall kullanmıyorum şuan o yüzden bişey diyemicem.daha önce kullandığım zamanda böyle bir hatayla karşılaşmadım.

Lohengram

Lohengram

Üye
Bu sorun en azından benim S3'de şöyle kullanmadığın zaman paket veriyi kapat ama bide şu var facebook gircem diye aççan yine diğer yerlere erişmeye çalışçak bilemedim şimdi :islik

alpay864

Üye
    Konu Sahibi
Bende niye olmuyor anlamadım rom falan orijinal telefonun root'lu yanlış birşeyde yapmıyorum. Paket veriyi açamıyorum ki hiç facebook paketim var sistem uygulamaları internete giriyor TL gidiyor haliyle android aldığım güne lanet olsun eskiden telefonumda 300-400 TL olurdu şuan 0,45 TL utanmadan 0,01 TL bile çekiyor. Bilenlerden yardım bekliyorum verdiğiniz cevaplar içinde teşekkür ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt