enterneoll
Üye
nova 3 ve modern combat da çalışıyormu
bu sadece temple run için geçerli ve temple run 3 çıkıcak artık bu daha 1 
bu sadece temple run için geçerli ve temple run 3 çıkıcak artık bu daha 1 
nova 3 ve modern combat da çalışıyormubu sadece temple run için geçerli ve temple run 3 çıkıcak artık bu daha 1
![]()
Mc4 çalışmıyor 512mb ramli wplerde.onerim gm discovery`e bir bakmaniz.520den çok daha iyi ve aynı fiyatta![]()
Bu telefonu da listeye al bence. F/p cihazı.
Optimize edildiği zaman neden gelmesin? Şahsen çok oyun meraklısı değilim. Oyun oynamak için 1800 - 2000 tl telefona vermem. 800 900 e ps3 alırım kalan paraya da işimi görecek bir telefon alırım
Ayrıca android market o kadar uygulama ve oyuna 5 senede ulaştı. Emekleme aşamasındaki çocuktan koşmayı beklemekte acayip bir hayal gücüne sahip olmayı gerektirir. Zamanla gelir hepsi.
Yeni çıkacak 4 çekirdekli modellerinde çok iyi bir gpu olacak. Onlarda gayet rahat çalışırlar. Sanki eski androidli telefonlar yeni çıkan oyunların hepsini oynatıyor deyip noktayı koyalım.
en mantıklı karar discovery
bende onu diyorum...şuanki lumia520,620 gibi cihazlar mc4 ve yenilerini oynatamazlar.androidlerde oynatmıyor çünkü ram ve gpu(adreno 205)artık yetmiyoren mantıklı karar discovery

ne kadar olureğer vaktin varsa temmuzun 10 unu bekle general mobile discovery al eğer general dandik diye düşünürsen şunlarıda hatırlatıyım
1-telpa gatantısı var 2 sene
2-telefon general mobile nin değil yurtdısında blue adında bı sırket uretıyor general sadece turkıyeye getırıyor
3-telefonu kımın urettıgı değil içindekı parçaların ne olduguna bakıcaksın gorılla glass2 var 4 çekirdekli galaxy s4ün işlemcisi var
Bence LUMIA 520 yi al bana android çok tatsız tuzsuz geliyo windows phone daha renkli tabi bu benim düşüncem![]()

evet kulladım s3 üm vardı launcher root rom her türlü şeyi üzernde denedim sonra satıp n8 aldım launcherlarda yama gibi duruyor bazıları hariç
Sen android kullandin mi launcherler temalardan falan haberin var mi?