Nokia Lumia 520 alıcam yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Mc4 çalışmıyor 512mb ramli wplerde.onerim gm discovery`e bir bakmaniz.520den çok daha iyi ve aynı fiyatta :oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

nova 3 ve modern combat da çalışıyormu :D bu sadece temple run için geçerli ve temple run 3 çıkıcak artık bu daha 1 :D

Optimize edildiği zaman neden gelmesin? Şahsen çok oyun meraklısı değilim. Oyun oynamak için 1800 - 2000 tl telefona vermem. 800 900 e ps3 alırım kalan paraya da işimi görecek bir telefon alırım ;)

Ayrıca android market o kadar uygulama ve oyuna 5 senede ulaştı. Emekleme aşamasındaki çocuktan koşmayı beklemekte acayip bir hayal gücüne sahip olmayı gerektirir. Zamanla gelir hepsi.

vegatablo

vegatablo

Üye
kesinlikle casper via almalisin

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

Optimize edildiği zaman neden gelmesin? Şahsen çok oyun meraklısı değilim. Oyun oynamak için 1800 - 2000 tl telefona vermem. 800 900 e ps3 alırım kalan paraya da işimi görecek bir telefon alırım ;)

Ayrıca android market o kadar uygulama ve oyuna 5 senede ulaştı. Emekleme aşamasındaki çocuktan koşmayı beklemekte acayip bir hayal gücüne sahip olmayı gerektirir. Zamanla gelir hepsi.

512mb lumialara gelmez o oyunlar.nereye kadar optimize edecekler.adreno 205 mc4 calistirabirmi??

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yeni çıkacak 4 çekirdekli modellerinde çok iyi bir gpu olacak. Onlarda gayet rahat çalışırlar. Sanki eski androidli telefonlar yeni çıkan oyunların hepsini oynatıyor deyip noktayı koyalım.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Yeni çıkacak 4 çekirdekli modellerinde çok iyi bir gpu olacak. Onlarda gayet rahat çalışırlar. Sanki eski androidli telefonlar yeni çıkan oyunların hepsini oynatıyor deyip noktayı koyalım.

bende onu diyorum...şuanki lumia520,620 gibi cihazlar mc4 ve yenilerini oynatamazlar.androidlerde oynatmıyor çünkü ram ve gpu(adreno 205)artık yetmiyor:oke:en mantıklı karar discovery

enterneoll

enterneoll

Üye
bence hiç lumialara bakma oyun ve uygulama çok az güzel olanlarda ücretli ve şu an ücretsiz yüklenemiyor ama andoridde öyle değil istediğin kadar uygulama ve oyun var ve hepsini ücretsiz yükleyebilirsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bende onu diyorum...şuanki lumia520,620 gibi cihazlar mc4 ve yenilerini oynatamazlar.androidlerde oynatmıyor çünkü ram ve gpu(adreno 205)artık yetmiyor:oke:en mantıklı karar discovery

adreno305 diyecektin herhalde:hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
..........

06kubilay06

06kubilay06

Üye
eğer vaktin varsa temmuzun 10 unu bekle general mobile discovery al eğer general dandik diye düşünürsen şunlarıda hatırlatıyım
1-telpa gatantısı var 2 sene
2-telefon general mobile nin değil yurtdısında blue adında bı sırket uretıyor general sadece turkıyeye getırıyor
3-telefonu kımın urettıgı değil içindekı parçaların ne olduguna bakıcaksın gorılla glass2 var 4 çekirdekli galaxy s4ün işlemcisi var

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
eğer vaktin varsa temmuzun 10 unu bekle general mobile discovery al eğer general dandik diye düşünürsen şunlarıda hatırlatıyım
1-telpa gatantısı var 2 sene
2-telefon general mobile nin değil yurtdısında blue adında bı sırket uretıyor general sadece turkıyeye getırıyor
3-telefonu kımın urettıgı değil içindekı parçaların ne olduguna bakıcaksın gorılla glass2 var 4 çekirdekli galaxy s4ün işlemcisi var
ne kadar olur

mtu80

mtu80

Üye
Bence LUMIA 520 yi al bana android çok tatsız tuzsuz geliyo windows phone daha renkli tabi bu benim düşüncem :oke:

mtu80

mtu80

Üye

Sen android kullandin mi launcherler temalardan falan haberin var mi?
evet kulladım s3 üm vardı launcher root rom her türlü şeyi üzernde denedim sonra satıp n8 aldım launcherlarda yama gibi duruyor bazıları hariç:pro:

Kerim.

Kerim.

Üye
Hem android kullanip hem android renksiz diyorsan birsey demiyorum sana

vefa_18

vefa_18

Üye
Kardeşim ben olsam lumia alırım iphone android ve wp 8 de kullandım 1 numara ios iki wp 8 android ise donanım isteyen bir isletim sistemi bu sene seni götürür gelecek sene yolda kalır en basit örnek galaxy s2 veya s3 android 4.2.2 alır almasına da ama 1gb ram yetersiz artik

Üst Alt