[ÖNEMLİ GÜNCELLEME]GM Discovery ''Yeni Fiyat/Performans Kralı'' Fan Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

-Hokage-

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
[ÖNEMLİ GÜNCELLEME]GM Discovery ''Yeni Fiyat/Performans Kralı'' Fan Grubu

Beyler General Mobile Firması Discovery Adlı Bir Telefon Satışa Çıkarıyor. Telefon kelimenin tam manası ile bir fiyat/performans canavarı.Telefon suanda stoklarda yok ama ön spariş verebilir veya önmzdeki ayı bekleyeblrsnz ...

Çoğu arkadaş (bende dahil) bu telefonu almak istiyor veya alacak.Akıllardaki şüpheler var tabii.Bizde bunları gidermek için bir fan grubu kurduk. Grupta bildiklerimizi ve bulduklarımızı birbirimizle paylaşıp bir karara varmayı planlıyoruz. Aslen telefon yurtdışında farklı bir firmaya ait.General mobile sadece Türkiye'deki satışını üstlenecek.

Grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar katılım isteğinde bulunabilirler....
[Maxicep] GM Discovery Fans''General Mobile Discovery'' hayranlarının grubu :)

Önemli Güncelleme: Telefonun inceleme sonrasında da devam eden testlerinde çift hat ile kronik sorunları olduğu, data hattının koptuğu ve bazı durumlarda telefonun arama alamaz hale geldiği tespit edilmiştir. Tek hat kullanımında ise Vodafone hat ile yapılan denemelerde bir sorun yaşanmamıştır. Fakat diğer hatlarda sorun yaşayan kullanıcılar bulunmaktadır.

(Dipnot : Hayallerimle oyluyorlar arkadaş :( )

Bazı arkadaşlar bu sorunu halletmek için satışların durduruluğunu söylediler.İnş 7 sinde gelenlerde böyle bir arıza olmazz ..

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve CABBAR

TheMadness

TheMadness

Üye
Gerçekten de iyiymiş.

Lohengram

Lohengram

Üye
İyi mi bu fiyata süper :oke:

slhtnr

slhtnr

Üye
tekno marketlere ne zaman gelir acaba ?

slhtnr

slhtnr

Üye

Eyvallah, peki bilgisi olan var mı? Alalım sonra pişman olmayalım?

ben donanim haberde bayagi bi baktim yeni alip kullananlar olumlu seyler soyluyor fiyatida cok uygun zaten ben tekno marketkere girerse sonu almayi dusunuyorum.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Oha Fiyata Bak Be 599:tl: Süper Fiyat Yalnız Hafızası 4 gb Ama Kullanmayı Bilen Kullanır

slhtnr

slhtnr

Üye
Oha Fiyata Bak Be 599:tl: Süper Fiyat Yalnız Hafızası 4 gb Ama Kullanmayı Bilen Kullanır

hocam hafiza sorun degilmis android 4.2 ile geliyor urun. 4.2 de oyun ve uygulamar direk hafiza kartina yuklenebiliryormus.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
burada var fiyatı 450tl yapıyor satıcıya söyleyip hediye yazdırıp ve fiyatını düşük göstertip gümrükten geçirilebilir.

Lohengram

Lohengram

Üye
burada var fiyatı 450tl yapıyor satıcıya söyleyip hediye yazdırıp ve fiyatını düşük göstertip gümrükten geçirilebilir.

Demek ki Türkiye'ye gelince 100 TL gibi bişey değişiyor.Amazon.com Türkiye'ye kargoyu 50-70 TL arası gönderiyor,yine aynı fiyat :oke:

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
bu telefon alınabilirmiki bende yeni telefon almayı düşünüyorum

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
GM a güvenmiyorum teknik servisi hic yardımcı olmuyor gerci cakmanin teknik servisi bile yok ama daha uygun

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sorunluymuş tel :p

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ucuzsa vardır bi tırtlık :)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
General Mobile okullar için tablet yapmıştı ekranı kendi kendine biyerlere dokunuyordu arkadaşımda vardı ordan biliyorum

Üst Alt