İkinci el dokunmatik telefon alınmaz nokia lumia 620den memnunmusun =?O fiyata ikinci el lumia 620 alabilirsiniz. Pişman etmez. Kendim kullanıyorum.
Abicim o fiyata bence bir android al pişman olmazsın.Çünkü WP alanlar tıpkı Symbian gibi uygulama yetersizliğinden yakınıyor.Ayrıca 1 GB Ram sınırlaması var çok şeyde.Sakın alma. WP IOS ve Android ile yarışamaz.
599 lira gibi az bir fiyata alabiliyorum...
512 mb ram
8 GB dahili bellek
8 inç ekran
5 mp kamera
ve daha fazlası lumia kullananlar aldığına pişman oldular mı yoksa tavsiyemi ediyorlar yardım !

İkinci el dokunmatik telefon alınmaz nokia lumia 620den memnunmusun =?
Şu anda çatır çatır kütür kütür kullanıyorum. Hiçte pişmanlık duymadım 
İkinci el neden alınmazmış meraklar içindeyim. Ben 15 günlük ikinci el aldım. Alan kişi kullanamamışŞu anda çatır çatır kütür kütür kullanıyorum. Hiçte pişmanlık duymadım
![]()
s3 mini bulabilirsen daha iyi olur.
atrix al android istiyosan![]()

özelliklerine bakarak konuşsaydın keşkeKendindedin alan kisi kullanmamis benim icin kamera onemli deği uygulama var mı
fazla yani temple run subway vb. benim için uyg ve harita önemli
- - - Eklendi - - -
Sende uçtun zengin miyim ben
- - - Eklendi - - -
öyle bilinmeyen telefonları ne ben alırım nede babam aldırır![]()

Bu fiyata General Mobile Discovery en iyi seçenek bence![]()
ohaaaözelliklerine bakarak konuşsaydın keşke![]()
hayrolaEskiden arkadaşta general mobile fox vardı çok kullanışlı değildi ve tel çabuk bozuldu yani pek gm sevmiyorum
- - - Eklendi - - -
ohaaa

Kendindedin alan kisi kullanmamis benim icin kamera onemli deği uygulama var mı
fazla yani temple run subway vb. benim için uyg ve harita önemli
motorolla atrix al ve lumia 520nin ekranı 8 inç değilo ne öyle
Harita ve Navigasyonu on numara oyun konusunda markette eksiklikleri var. Bu gelmeyecek demek değildir? Öyle yada böyle bir şekilde geliyor![]()
motorola ne kadar
- - - Eklendi - - -
yani 512mb ram var
aynı fiyat ama oynuyacağın oyun sayısı en az 100 katıacaba siz nerye bakıyorsunuz adam 4 inç diye yazmış sen ne diyonmotorolla atrix al ve lumia 520nin ekranı 8 inç değilo ne öyle
motorola ne kadar
- - - Eklendi - - -
yani 512mb ram var
öyle yada böyle buyur gel