Bu cyanogen modun nesi var böyle?

Sponsorlu Bağlantılar

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Bu cyanogen modun nesi var böyle?
Selamün aleyküm. Kandiliniz mübarek olsun. Xperia sola kullanıyorum. Ben buna rom yükleye yükleye bi deli ettim ama ondan dolayı mıdır nedir pek bilmediğim bir hata var. Data yı kullanamıyorum. Orjinal romda hiçbir sıkıntı olmazken cm9 ve cm10 da datayı kullanamıyorum. Yani o fonksiyon çalışmıyor. Bunun nedeni nedir? Neden yaw? Adam akıllı rom yok batarya yetmiyor bi cm vardı o iyiydi şimdi interneti kullanamıyorum diye ondan da vazgeçmek zorunda kalıyorum. Data dediğim 3g veya 2g ile internete giriş. Mobil veri paket veri vs. Eğer bir fikri olan varsa da söylesin. Çünkü problemin çözümü için olasılıkları kullanırsak daha kısa zamanda daha uzun yok kat ederiz.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
İnterneti kullanamama sebebin data ayarlarını yapmamış olman, hangi operatörü kullanıyorsan internette operatörünün ismi+android internet ayarları yazarsan ayarlara ulaşabilirsin.

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Odeğil de başka hangi nedenden olabilir acaba?

taylan08

Üye
Selamün aleyküm. Kandiliniz mübarek olsun. Xperia sola kullanıyorum. Ben buna rom yükleye yükleye bi deli ettim ama ondan dolayı mıdır nedir pek bilmediğim bir hata var. Data yı kullanamıyorum. Orjinal romda hiçbir sıkıntı olmazken cm9 ve cm10 da datayı kullanamıyorum. Yani o fonksiyon çalışmıyor. Bunun nedeni nedir? Neden yaw? Adam akıllı rom yok batarya yetmiyor bi cm vardı o iyiydi şimdi interneti kullanamıyorum diye ondan da vazgeçmek zorunda kalıyorum. Data dediğim 3g veya 2g ile internete giriş. Mobil veri paket veri vs. Eğer bir fikri olan varsa da söylesin. Çünkü problemin çözümü için olasılıkları kullanırsak daha kısa zamanda daha uzun yok kat ederiz.
cm9 ve 10 da nedeni bilinmiyor ama 3g data çalışmıyor herşeyi doğru yapın yinede çalışmıyor sade bu cm9 romda çalışıyor kesinlikle istediğiniz apn ayarını falan yapın stock cm9 ve 10 da 3g çalışmıyor hangi dosyaların ne işe yaradığını bilsek belki yapabilirz ama bilmiyoruz

sadece türkiye hatlarında çalışmıyor diğerlerinde çalışıyor

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Nightly rom da nesi? Bunun fix edilebilirliği var mi acaba?

Invoke

Invoke

Üye
Nightly rom da nesi? Bunun fix edilebilirliği var mi acaba?

Nightly dediğim daha tam olmamış, sürekli güncellenen yenilenen ama tam oturmamış olan sürüm. Stabil değil yani.
Belki öyledir diye dedim de üstteki vatandaş söylemiş çalışmıyor diye, verdiği linke bir bakın derim.

taylan08

Üye
verdiğim linkteki cm sürümü güncel değil fxp 206 falan olması lazım gerçi normal fxp 206 da falanda çalışmıyor sadece bu verdiğim romda çalışıyor kernelle falan alakasıda yok 4-5 kernel denedim sonuç aynı

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Yani benim görüşüm şu stok tabanlı romlar çalışırken cm, pac, aokp, miui tabanlı romlar çalışmıyor. Bunun sorunu nedir?

Takipçi Satın Al

Üst Alt