Iphone 4 - veya 3gs alacagim yardim

Sponsorlu Bağlantılar

aBouT

aBouT

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 - veya 3gs alacagim yardim
2. el alacagım 4'ü 500'e alabilme şansım varmi 3gs(300) 360 arası fiyat biçiyorlar.

ben normalde androidciyim ace plus sahibiyim ve bunu anneme hediye edip kendime 2. el almak istiyorum aslında boyle şeylere niyetim yok ama iphone 3gs'yi gördükten sonra hayran kaldım ve benim telefonumdan performans olarak ta üstün android güzel tel için 900 1000 tl yi gözden çıkartmak gerekiyor evet dediğim gibi 2. el 4 almak istiyormu niyetim bu lütfen yardım edin 500'e alabilirmiyim sizce.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ben iki senedir 3gs kullanıyorum harika tel ama bu saatten sonra tavsiye etmem 4 veya 4s almaya bak

Scuderia.

Scuderia.

Üye
aBouT

aBouT

Üye
    Konu Sahibi
Var araştır biraz

- - - Eklendi - - -

Ama biraz uzun kullanıcam diyosan bütçeyi arttırıp 4s al derim

ya 4 e şükür namazı kılarım 3gsyi cok beğendim oyunları kaldırıyor hızlı bana oda yeter ama kamera fln düşük 4 almak istiorm hem hızlı hem şey ben android kullanıcısıym 600 tl ace plus aldım ve memnun degilim lcd ekran var ve isteklerimi açkcası karşılamıyr.

enterneoll

enterneoll

Üye
iphone 4 alınır bence al

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İphone 4 yetersiz kalabilir cogu sey gelisti islemcide falan sikinti cekersin yani en az 4s iki yil falan goturur seni ikinci el temiz 4s bakabilirsin

enterneoll

enterneoll

Üye
İP 4 kasıyor felan diyorlar ömrü kısa dıyorlar oyunları açmıyor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz tabi herkes demiyor

bu ikisi arasınd iphone 4 açık ara önde ama evet bende iphone 4 kullanıcısıyım ve kasıyor ömrüde 1 yıl felan yani bunu düşünerek al

Puck

Puck

Üye
3gs den desteği kesti artık bence tercih etmeyin . ip4 sıkıntı çıkarmaz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ve buyuk ihtimal 4 en son İOS 7 alicak ondan sonrasini almiycak bira daha uzun omurlu istiyosan 4s

ChasingTheSun

Üye
İphone 3gs 1 yıl,i4 2 yıl,4s 3 yıl 5 rahat 4 yıl götürür şu günde.500 e 4 nerden buluyormus bulamaz,bulursa da geveyli falandır,onlara hiç girişme diyorum.

phasan

phasan

Üye
Bu 2 telefon arasında iphone 4 al

Symbianize

Symbianize

Üye
Bak iPhone4 ve 3Gsin ömrü bitti artık yani kullanırsın ama çoğu şeyden mahrum kalırsın bak sana android f/p telefonu general mobile discover s3le neredeyse aynı özellikleri ve sıfırı 600-650 tl

Üst Alt