En iyi klavye li telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
En iyi klavye li telefon ?
çok mesaj yazdığım için dokunmatik ekran da mesaj yazmak hoşuma gitmiyor. Klavye li telefon almak Istiyorum. E7 ve htc ChacHa hoşuma gidiyor. Sizin Bunlar'dan başka onereceginz, kullanımı rahat tuşları yumuşak telefon var mi ? Şarj süresi bakımından 1 - 2 günü çıkarsın.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Nokia 1110 :D tavsiye 2 günden fazla

fLuke!

fLuke!

Üye
blackberry q10 fiyatı uçuk ama klavyeli.bb10, dual core 1.5 ghz, 2 GB ram var galiba.bide android runtime var biraz developer işi ama sanırım android uygulamaları kullanıyor.(üstünde bi kaç modifikasyondan sonra)yinede araştır derim.:)

fingerback5

fingerback5

Üye
Valla fiziksel klavyede en iyisi bence tuşların geri bildirimi yüksek olduğundan e7 ama bence iphoneın klavyesi muazzam.Çok hızlı yazarsın ve yanlış yazmazsın.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
blackberry q10 fiyatı uçuk ama klavyeli.bb10, dual core 1.5 ghz, 2 GB ram var galiba.bide android runtime var biraz developer işi ama sanırım android uygulamaları kullanıyor.(üstünde bi kaç modifikasyondan sonra)yinede araştır derim.:)

konuya yazmayı unuttum. B.berry olmasa güzel olur. Tercihim nokia veya htc marka modeller:)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
E7 almalisin klavyeli istiyorsan ama hatirladigim kadariya sanki klavyeli bir s3 modeli vardi? Yada ben yanlis hatirkiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
e7nin sarji iyi sanirim. chacha da fena degil tuslari ayrik rahat yaziliyor rahatsiz edici sesler de yoktu ama hafiza sikintisi var androidin keyfini cikaramazsin. sarji bi gunu rahat cikarir fazla da gider. ben almistim pisman oldum keske e7 alsaydim dedim. satmasi da zor. mesaj yogunlukluysa e7 al

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Valla fiziksel klavyede en iyisi bence tuşların geri bildirimi yüksek olduğundan e7 ama bence iphoneın klavyesi muazzam.Çok hızlı yazarsın ve yanlış yazmazsın.

iphonenin fiziksel tuşlu telefonu var mi ki ?

- - - Eklendi - - -

E7 almalisin klavyeli istiyorsan ama hatirladigim kadariya sanki klavyeli bir s3 modeli vardi? Yada ben yanlis hatirkiyorum

s3 olarak sanırım c6 da var fiziksel tuşlu.

- - - Eklendi - - -

e7nin sarji iyi sanirim. chacha da fena degil tuslari ayrik rahat yaziliyor rahatsiz edici sesler de yoktu ama hafiza sikintisi var androidin keyfini cikaramazsin. sarji bi gunu rahat cikarir fazla da gider. ben almistim pisman oldum keske e7 alsaydim dedim. satmasi da zor. mesaj yogunlukluysa e7 al

e7 nin piyasası nasıl acaba ? E7 de beni düşündüren tek şey hafızasi nin artırılamaz olması.

fingerback5

fingerback5

Üye
Dikkat edersen araya "ama" ekledim.iPhoneun dokunmatik klavyesi fiziksel tuşluların çoğundan iyi bana göre.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat edersen araya "ama" ekledim.iPhoneun dokunmatik klavyesi fiziksel tuşluların çoğundan iyi bana göre.

ona dikkat etmemiştim. Ben dokunmatik ler de pek hızlı yazamıyorum. Fiziksel tuşlu olursa daha iyi olur sanırım. Yine'de öneri için teşekkürler :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Nokia ya bulaşma artık destek bitti e7ye ne yazılım çıkar ne doğru düzgün uygulama..

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
dokunmatiğe alışmaya çalış bence:oke:

nokiadan uzak dur

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ya bulaşma artık destek bitti e7ye ne yazılım çıkar ne doğru düzgün uygulama..

Bana uygulama önemli değil. Klavye si kamerası ve batarya performansı iyi olsun Yeter.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
ona dikkat etmemiştim. Ben dokunmatik ler de pek hızlı yazamıyorum. Fiziksel tuşlu olursa daha iyi olur sanırım. Yine'de öneri için teşekkürler :)
E72 ile çok rahat yazılıyor bence :) nokia alma evet ama madem iyi kalvye kolay yazım istiyorsan e serilerine bakabilirsin

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Amacı mesaj yazmaksa onların önemi yok.Belle yeterli gelir heralde.
Bana uygulama önemli değil. Klavye si kamerası ve batarya performansı iyi olsun Yeter.

Yazıcan mesajı sonra mesaj yazma zamanıda biticek ya da mesajlaşmadığın zaman bişeyler yapmak istiyceksin oyun vs. arkadaşlarındaki oyunları görüceksin bende neden yok diceksin.. Sonra keşke almasaydımlar başlıycak.. arkadaşımda iphone 4s var telefon gayet güzel klavyesi çok iyi sen yanlış yazsan bile düzeltiyo takır takır yazıyo :) dokunmatik hassasiyetide iyi kütük gibi basmanada gerek yok :) iphone 5te güzel 5s te çıkıcak ama pahallı olur.. Android telefonlarda güzel swype yüklersin elini sürükleyerek yazarsın çok hoş bişey :) nokiada da var bu tabi ama geleceği yok artık bu telefonların.. ilerde zarar etmemen ve telefonunu severek kullanman için söylüyorum karar yinede senin :oke:

• Beğen
Tepkiler: fingerback5
fingerback5

fingerback5

Üye
Nokianın bir telefonu vardı.Qwerty 640x360 çözünürlüğüne rağmen 300 ppi üstü yoğunluğu vardı.Tasarımı da bayağı güzeldi satıştan kalktı ama adını hatırlayamadım.

Edit.Dokunmatik ekranı da vardı küçük olmasına rağmen kapasitifti.Tasarımı da güzel sayılırdı.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Nokianın bir telefonu vardı.Qwerty 640x360 çözünürlüğüne rağmen 300 ppi üstü yoğunluğu vardı.Tasarımı da bayağı güzeldi satıştan kalktı ama adını hatırlayamadım.

640 x 480 320 ppi yoğunluk e6 da :) şuan kullanıyorum telefonu piyasadan kalktı mı bilmiyorum ama 2.el olarak bulunabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt