Denize kaç dakikada giriyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Balıklar ilk önce kaçıyor sonra insanlar,üstüne su sıçrattığın birisi olursa vay haline su-ni tenefüs yapar

messevim

messevim

Üye
maksimum iki saat durmuşumdur suyun içinde :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hahahaha :d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Buradakiler hep bebe yav bir oturttum mu yere gomerim :D

Rekorum 7 saat (tabiki 10-20 dklik aralar vardi 3-4 kere :) )

Tek gelse neyse de bazen toplaşıp geliyorlar o zaman yorucu oluyor aslında sert çıkışırsan daha dayak kısmına bile geçmeye gerek kalmıyor

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ama zaten gelenlerden bir tanesini yere indirince 1-2 kisi daha geliyor, onlarida aldin mi uzaklasiyorlar :D

achambo

achambo

Üye
bacağım kırmızı ayağım beyaz:zong:

achambo

achambo

Üye
arada çizgi var gibi bir yerde değişiyo renk aniden:ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aynen ama zaten gelenlerden bir tanesini yere indirince 1-2 kisi daha geliyor, onlarida aldin mi uzaklasiyorlar :D

Denizde denk gelirsen çukur kazıp kumun altına göm geceye kadar kalsında kumun altında ertesi güne kuzu tandır olur

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bayanlar zaten bikini yönünden yırtıyor biz öyle mi? Şort giyneriz ertesi güne giynilen yer ve giynilmeyen yer olarak 2'ye ayırırız

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Beyaz don bilineni oldu bilinmeyen ne kombinler var aslında olmazsa olmaz şamreldir

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Benden bir kombine gelsin beyaz don+güneş gozlugu :zuhaha:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Saç yaptırıp denize kafasını sokmayıp kafası 360 derece dönebilen gördüğü her kızı ekmek kuyruğu sanıp bir anda yüzmesi değişerek kızın yanına giden,ben yaparım ben şöyleyim hadi koçum diyip havası sönünce kızı beğenmedim diyip geri dönen ve elinden hiç düşmeyen 3310-1100 tarzı siyah beyaz ekranlı telefonları olan türler aslında tam belediyeye uygun onlar. İlaçlama ekibiyle belediyeyi çağırmak lazım denizde onları görünce

Üst Alt