Playstation One Emulatörü WP8 icin yolda !

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Playstation One Emulatörü WP8 icin yolda !

Mobil link eklendi

Bu zamana kadar bir cok Emulatör cikti WP8 icin, ama simdi Brezilyali gelistirici Andre Botelho PlayStation One emulator EmiPSX´i WP8´e portladigini bildirdi.

Henüz Emulatörü indirme linki yok.

Final Fantasy VII oyununu Lumia 620 üzerinden paylasti.

Buyrun Video:

[video=youtube;PszFd3XQWho]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PszFd3XQWho#at=50[/video]

(mobil link)

[video]http://m.youtube.com/results?gl=DE&hl=de&client=mv-google&q=EmiPSX+on+WP8+-+Lumia+620+running+FFVII+&submit=Suchen[/video]

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
mobil linkide biriniz versin Allah rızası için her konu açan bu linkten veriyo hiç bişey anlamıyoz

- - - Eklendi - - -

en azından videonun ismini yazın Youtube den biz bakalım

alical33

alical33

Üye
playstation one mı ?
xbox one olmasın :allalla:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gelsin gelsin. Hatta diğer emulatör uygulamalarını da dört gözle bekliyoruz efendim... :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
PlayStaion emulatörünün gelmesi çok iyi olur.
Rival Schools diye bir dövüş oyunu vardı onu oynarım ben de :eller:

Bkz. Rival Schools

braayn

braayn

Üye
özellikle rival schools benimde favori oyunlarımdandı çok iyi oyun hemde

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Wwf oynardim kucukken ama adamlar cok hizli hareket ediyor :D ha birde spiderman de cok guzeldi

zapman

Üye
bilgilendirme için tşk.bir sorum var orkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim snes emu.indirdim wp8 e kurdum oyunları nereye atıyoruz bir türlü yapamadım acilyardım tşk.

braayn

braayn

Üye
sky driver kullanıyorsan oraya at ben öyle yaptım rooms adında bir klasö oluştrup atarsan kulllanabilirsin

zapman

Üye
sky driver kullanıyorum pcye bağladım rooms adında klasör de actım fakat pcye bağlıyorum oyun atmak için fakat ne sky driver ı ne de rooms klasörünü göremiyorum

- - - Eklendi - - -

öncelikle tşk.sky driver kullanıyorum rooms adında klasörü açtım fakat oyun atmak için pcye bağlladığımda ne sky driver ı ne de rooms klasörünü göremiyorum

- - - Eklendi - - -

yok mu bilen arkadaşlar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
check Memory cards dior kalıyor metal slug x de

Takipçi Satın Al

Üst Alt