hafay
Üye
900 geçmiycek Xperia önerisi ?
Beyler ramazan bayramından sonra telefonu değiştircem 4 yıldır 5130 xpress music kullanıyorum terfi zamanı geldi . şuan aklıma yatan xperia L vatanda 850 tl
Ge
Form faktör: Dokunmatik bar telefon
Boyutlar: 128.7 x 65 x 9,7 mm, 137 g
Ekran: 4.3 "16M-color FWVGA (480 x 854 piksel) kapasitif dokunmatik TFT
İşlemci: Çift çekirdekli 1 GHz Krait
GPU: Adreno 305
RAM: 1GB
İşletim Sistemi:
Hafıza: 8GB depol
Kamera: Yüz algılama ile 8 megapiksel otomatik odaklı kamera, saniyede 30 kare 720p video kayıt, flaş, VGA ön bakan kamera LED
Bağlantı: Wi-Fi a / b / g / n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standart microUSB portu, microHDMI, A-GPS, 3.5mm audio jack, NFC
Çeşitli: Sony özel UX, ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, yakınlık sensörü, Işık etkisi, Stamina modu, kamera tuşu adanmış
1 Gb ram olması avantaj 4.3 ekran var ne büyük ne küçük . şık . samsung dokunmatikleri önermeyin herkeste var bide görünüşü sevmiyorum. Kesinlikle sony olcak sizlerinde fikirlerini alayım dedim . teşekkürler
Ge
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
l: Quad-band GSM / GPRS / EDGE, üç / dört-bant UMTS / HSPA Form faktör: Dokunmatik bar telefon
Boyutlar: 128.7 x 65 x 9,7 mm, 137 g
Ekran: 4.3 "16M-color FWVGA (480 x 854 piksel) kapasitif dokunmatik TFT
İşlemci: Çift çekirdekli 1 GHz Krait
GPU: Adreno 305
RAM: 1GB
İşletim Sistemi:
4.1 Jelly Bean Hafıza: 8GB depol
, microSD kart yuvası Kamera: Yüz algılama ile 8 megapiksel otomatik odaklı kamera, saniyede 30 kare 720p video kayıt, flaş, VGA ön bakan kamera LED
Bağlantı: Wi-Fi a / b / g / n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standart microUSB portu, microHDMI, A-GPS, 3.5mm audio jack, NFC
GPS alıcısı Çeşitli: Sony özel UX, ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, yakınlık sensörü, Işık etkisi, Stamina modu, kamera tuşu adanmış
1 Gb ram olması avantaj 4.3 ekran var ne büyük ne küçük . şık . samsung dokunmatikleri önermeyin herkeste var bide görünüşü sevmiyorum. Kesinlikle sony olcak sizlerinde fikirlerini alayım dedim . teşekkürler