900 geçmiycek Xperia önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

hafay

Üye
    Konu Sahibi
900 geçmiycek Xperia önerisi ?
Beyler ramazan bayramından sonra telefonu değiştircem 4 yıldır 5130 xpress music kullanıyorum terfi zamanı geldi . şuan aklıma yatan xperia L vatanda 850 tl
Ge l: Quad-band GSM / GPRS / EDGE, üç / dört-bant UMTS / HSPA
Form faktör: Dokunmatik bar telefon
Boyutlar: 128.7 x 65 x 9,7 mm, 137 g
Ekran: 4.3 "16M-color FWVGA (480 x 854 piksel) kapasitif dokunmatik TFT
İşlemci: Çift çekirdekli 1 GHz Krait
GPU: Adreno 305
RAM: 1GB
İşletim Sistemi: 4.1 Jelly Bean
Hafıza: 8GB depol , microSD kart yuvası
Kamera: Yüz algılama ile 8 megapiksel otomatik odaklı kamera, saniyede 30 kare 720p video kayıt, flaş, VGA ön bakan kamera LED
Bağlantı: Wi-Fi a / b / g / n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standart microUSB portu, microHDMI, A-GPS, 3.5mm audio jack, NFC GPS alıcısı
Çeşitli: Sony özel UX, ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, yakınlık sensörü, Işık etkisi, Stamina modu, kamera tuşu adanmış
1 Gb ram olması avantaj 4.3 ekran var ne büyük ne küçük . şık . samsung dokunmatikleri önermeyin herkeste var bide görünüşü sevmiyorum. Kesinlikle sony olcak sizlerinde fikirlerini alayım dedim . teşekkürler

Xelord

Xelord

Üye
2012 modellere gidersek S olsun İon olsun 1200civarılar(ki bu fiyatlara çıkarsak da Xperia SP daha iyidir,2013model) hala,
en mantıklısı senin dediğin Xperia L. Güzel telefon, ortalama bir tel. İdare eder, Pişman etmez bence Ki 5130dan geçiyorsan bence çok büyük bir değişiklik yaşıyacaksın =))

• Beğen
Tepkiler: hafay
serihan

serihan

Üye
iyidir.

Matthe

Matthe

Üye
Çok güzel, S3 Mini'nin rakibi sanırım bu?

serihan

serihan

Üye
araştırdım bu kriterde xperialarda en iyisi bu

• Beğen
Matthe

Matthe

Üye
araştırdım bu kriterde xperialarda en iyisi bu

Bende az önce karşılaştırmalarını yaptım 2-3 sitede, Birinde Adreno 302 diğerinde Mali 400 var. GPU kafamı karıştırdı, oyunlarda hangisi daha iyi şimdi :hmmm

hafay

Üye
    Konu Sahibi
Beyler çok teşekkürler yardımınız için az önce baktım xperia S daha bi güzel geldi 12 mp kamera var hafızası 32 ve 16 gb die değişiyor 1000 tl civarı çok fark varmı L ile S nin 1 sefer alacam da almışken baya gitsin istiyorum ...

fk555897

fk555897

Üye
Beyler çok teşekkürler yardımınız için az önce baktım xperia S daha bi güzel geldi 12 mp kamera var hafızası 32 ve 16 gb die değişiyor 1000 tl civarı çok fark varmı L ile S nin 1 sefer alacam da almışken baya gitsin istiyorum ...

Uzun ömürlü bir telefon istiyorsan Sony Xperia SP almamı tavsiye ederim.

hafay

Üye
    Konu Sahibi
Uzun ömürlü bir telefon istiyorsan Sony Xperia SP almamı tavsiye ederim.
kardeşim şuan baktımda 1200 tl civarı ben maksimum 1000 anca çıkıyorum... ağustosda düşermi 1000 tl ye güzelmiş telefon

Xelord

Xelord

Üye
S güzel telefon, Lden üstündür ama ben olsam, SP alırdım, SP ile S'in arasındaki farka aradaki fiyat değer bence, almışken iyisini alıyım diyorsan SP al bence, ben olsam öyle yapardım yoksa biriktirirdim biraz =) Ha tabi sen bilirsin, S ile L arasına gelirsek S daha iyi tabi.

- - - Eklendi - - -

L ile S arasında da dahili hafızıya değinmişsiniz yalnız şu var: S 16 ya da 32gb oluyor ama hafıza kartı takılmıyor L hafıza kartı destekliyor bence hafıza açısından L önde =))
Ayrıca L Adreno 305 S Adreno 220 gpu kullanıyor.
S'in ekranı çözünürlüğü ve kamerası daha yüksek, S daha hoştur hatta bence (kişiye göre değişir tabi)
Bence SP'ye bir bakın, orta segment ama donanımdan kısılmamış, Fiyatını hakkediyor bence, diğerlerine göre. =)
SP Adreno 320 gpu kullanıyor mesela...

• Beğen

hafay

Üye
    Konu Sahibi
S güzel telefon, Lden üstündür ama ben olsam, SP alırdım, SP ile S'in arasındaki farka aradaki fiyat değer bence, almışken iyisini alıyım diyorsan SP al bence, ben olsam öyle yapardım yoksa biriktirirdim biraz =) Ha tabi sen bilirsin, S ile L arasına gelirsek S daha iyi tabi.

- - - Eklendi - - -

L ile S arasında da dahili hafızıya değinmişsiniz yalnız şu var: S 16 ya da 32gb oluyor ama hafıza kartı takılmıyor L hafıza kartı destekliyor bence hafıza açısından L önde =))
Ayrıca L Adreno 305 S Adreno 220 gpu kullanıyor.
S'in ekranı çözünürlüğü ve kamerası daha yüksek, S daha hoştur hatta bence (kişiye göre değişir tabi)
Bence SP'ye bir bakın, orta segment ama donanımdan kısılmamış, Fiyatını hakkediyor bence, diğerlerine göre. =)
SP Adreno 320 gpu kullanıyor mesela...

Teşekkürler o zaman ben eylülü bekliycem şuan durum zor biraz fiyatların düşmesi lazım

- - - Eklendi - - -

Şuan iceledimde sp harbiden çok güzel 2 özelliği hoşuma gitmedi kamera 8 mp. bide sağındaki açma kapama tuşu çok abes duruyor geri kalan her şey çok güzel

Üst Alt