Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye

:) hehe önceki güncellemede erken vermiştim öyle bir hata yapmam daha...

- - - Eklendi - - -

Bu arada amaç farklı olsada doğum günümü herkezin beklemesi güzel bir şey :D

Evet ya 26 sı senin doğum günündü dimi.tamam kardeşim ogün yayınla daha anlamlı olur.ama bende doğum gününü ogün kutlayacam:)erken kutlama yok sık dişini ne kaldı ki:)

arslanla

arslanla

Üye
26 mayıs doğum günün müydü ikizler burcusun...:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
26 mayıs doğum günün müydü ikizler burcusun...:)

haziran, yengeç burcu :)

- - - Eklendi - - -

Evet ya 26 sı senin doğum günündü dimi.tamam kardeşim ogün yayınla daha anlamlı olur.ama bende doğum gününü ogün kutlayacam:)erken kutlama yok sık dişini ne kaldı ki:)

:) hehe saolasın. finali öyle yapmak istedim, en güzelide sosyal ağların sorunun çözülmüş olması oldu, tam bir final...

achambo

achambo

Üye

haziran, yengeç burcu :)

- - - Eklendi - - -

:) hehe saolasın. finali öyle yapmak istedim, en güzelide sosyal ağların sorunun çözülmüş olması oldu, tam bir final...

doğum gününü öne alsak abi:) çaktırmam kimseye:ehe

- - - Eklendi - - -

hediye ne olur ki :bilmm

arslanla

arslanla

Üye
mayıs nerden çıktı ya...:)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Güncelleme günü yaklaştı iyice :) . Bu arada hakan doğum gününe denk gelmene sevindim bizim sana hediye vermemiz gerek ama ters oldu biraz olsun :) Güncellemede en çok sevindiği myenilik sosyal ağları oldu fotograf paylaşma çok kolay sosyal ağlarda 1 2 tık ile diğer türlü uğraştırıyor biraz :) hakan bu arada müzik çalarda mesajlar ikonu olucakmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
vayy günün anlam ve önemi de varmış demek ki iyiki doğdun o zaman haqanguven :dgunu::dance::turkiye:Profil bilgileri: haqanguven - MaxiCep.Com

:) hehe teşekkürler ama daha erken olmadımı bu kutlama

- - - Eklendi - - -

:tebessüm: aslında tam tersi olması lazım:)

- - - Eklendi - - -

duamız senle zaten

saolasınız :=)

- - - Eklendi - - -

Güncelleme günü yaklaştı iyice :) . Bu arada hakan doğum gününe denk gelmene sevindim bizim sana hediye vermemiz gerek ama ters oldu biraz olsun :) Güncellemede en çok sevindiği myenilik sosyal ağları oldu fotograf paylaşma çok kolay sosyal ağlarda 1 2 tık ile diğer türlü uğraştırıyor biraz :) hakan bu arada müzik çalarda mesajlar ikonu olucakmı ?
:) aslında denk gelmedi son güncelleme olacağı için o tarihte istedim... evet sosyal ağları çözmem güzel oldu... müzik çalara mesaj iconu tabikide var

achambo

achambo

Üye
26 sı gelsin o gün sınıra kadar smiley doldurcam bu ekranı 40 ya da 400 sınır vardı:ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
öncelikle emeği geçen herkese tebrikler ve hakan'a da göstermiş olduğu bu efor için de bütün maxicep ailesi olarak minnettarız.kesinlikle symbian için yapılmış en kapsamlı cfw olacak :)

MaxipmaN

Üye
evolsçuyuz aga :yuru

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

yorumun için teşekkürler, Dm deki cfwlere baktımda görsellik olarak 0 (Sıfırlar) Evolsuda orada koymayı düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

:D hehe eyvallah

onlar da kendilerince birşeyler karalıyorlar :) yanlız uluslararası bir forum olduğu için tam bir karmaşa hakim orada..hintlisi de cfw yapıyor malezyalısı da.. :) kendilerine göre dil ekliyorlar falan filan.

Üst Alt