Garip bir sorun tavsiye lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

catkara

Üye
    Konu Sahibi
Garip bir sorun tavsiye lütfen
Arkadaşlar ben de s3 mini alarak androide geçtim fakat bir sorunum var. Wifi ile her siteye hızlı bir şekilde giriyorum fakat facebook hariç. Bir çok browser denedim bir gün çok yavaş açıyor bir gün hiç açmıyor. Sürüm 4.1.2 ve flash player da yüklü. Neden böyle oluyor?

Lohengram

Lohengram

Üye
Arkadaşlar ben de s3 mini alarak androide geçtim fakat bir sorunum var. Wifi ile her siteye hızlı bir şekilde giriyorum fakat facebook hariç. Bir çok browser denedim bir gün çok yavaş açıyor bir gün hiç açmıyor. Sürüm 4.1.2 ve flash player da yüklü. Neden böyle oluyor?

Sorun cihazda değil senin internette bence, S3 aldım ilk gün hızında halen.

enterneoll

enterneoll

Üye
uygulama olan facebooku dene

-Emre

-Emre

Üye
Uc browser mini ya da opera mini dene bağlantı hızın düşük olabilir facebook Touch sitesi biraz ağır bi site

catkara

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için sağolun ama internet hızında bir düşüş yok,diğer sitelere rahatlıkla deniyorum ama facebook a girerken sorun oluyor hep.Uygulama olanı da denedim çok zor giriyor.chrome next ve kendi browserini denedim hepsinde sadece facebook sorun çıkarıyor

blacktalon

blacktalon

Üye
facebook ağır kalıyordur o yüzden geç dolar bazı siteler bu şekilde senin net yavaş olduğu için muhtemelen

-Emre

-Emre

Üye
İlginiz için sağolun ama internet hızında bir düşüş yok,diğer sitelere rahatlıkla deniyorum ama facebook a girerken sorun oluyor hep.Uygulama olanı da denedim çok zor giriyor.chrome next ve kendi browserini denedim hepsinde sadece facebook sorun çıkarıyor

Dediklerimi denedin mi :zzz:

catkara

Üye
    Konu Sahibi
Denedim hepsi aynı

-Emre

-Emre

Üye
Başka bir wifi ağı ile dene ya da 3g ile uc browser proxyli olduğu için böyle bi sorunu çözmesi lazımdı :hmmm

seb

Üye
opera mini kullan

catkara

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir süredir cvp yazamadım,sorunum hala çözülmüş değil.Next browser,opera,firefox,uc browser,chrome,tel.in kendi browseri ve facebook uygulaması,bunların hepsini denedim,3g de normal ama wifi ile facebook açmıyor diğer siteleri seri bir şekilde açıyor,wifi ile bağlandığım bilgisayarın bağlantısında da hiçbir sorun yok,bir türlü çözemedim sorunun nerden kaynaklandığını

kol@j

kol@j

Üye
buna benzer bir sorunum oldu. yeni çözdük. aynı ağa bağlı bir pc varsa. o pc nin yazılımı modemi engelleyebiliyor. diğer cihazlarla beraber intreneti kesiyordu. pc ye format attık. driver ını yükledik. halloldu.
2. telefonunda baglanti seçenekleri wifi ye ayarlı mı bir de ona bak.
bundan önceki telefonum da bu 3g wifi geçişini böyle el ile yapmak zorunda kalıyordum

- - - Eklendi - - -

3. wifi özelliği olan bir laptop la modeme kablolu bağlanıp ayarlarına girip tüm ayarlarını oldugu gibi kaydet

- - - Eklendi - - -

pardon ben soruna bakmadan destan yazdım

fb.com adresini dene
ilk başa da www. muhakkak koy

Takipçi Satın Al

Üst Alt